Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Salutare,is incepator in ale electronicei si as dori sa ma ajutati si pe mine cu o chestie la o miniorga de lumini.. Schema :http://img514.imageshack.us/img514/6517/miniorga09.jpgVedeti acolo in fisier sunt componentele alea SR 1=47k,SR 2=47k si SR 3=47k Unde gasesc aceste componente si cum se numesc ca as dori sa construiesc aceasta mminiorga dar nu acele piese in rest am totul.Multumesc anticipat celor care a vor ajuta. Link spre comentariu
Vizitator malevdoi Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Acele piese din schema :http://img514.imageshack.us/img514/6517/miniorga09.jpg sunt niste semireglabile [rezistente variabile] si se gasesc la toate magazinele de componente electronice. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Nu o s? g?se?ti prea u?or de 47k, a?a c? po?i pune lini?tit 50k sau chiar 100k. Spor la construit. Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Am cautat semireglabile dar nu sunt de 47kSa iau de 1k5 oare sunt bune? Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 aha,,am vazut prea tarziu ca ai zis ca sunt bune de 50k,mersi mult:) si monteaza pe placa la fel ca alea? Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 aha,,am vazut prea tarziu ca ai zis ca sunt bune de 50k,mersi mult:) si monteaza pe placa la fel ca o rezistenta sau mia greu?..ma refer la cat de cmplicat este ca is ineptator si ... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Se monteaz? exact la fel, iar din ele o s? reglezi cum s? se aprind? ledurile, dup? bunul t?u plac. Nu mai posta consecutiv c? o s? superi moderatorii. Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Multumesc am sa ma apuc de treaba! Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Poate reu?e?ti sa pui ?i o poz?....un filmule? , ceva....Ne-ar face pl?cere s? vedem ?i noi ce ai realizat... Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Da am sa fac dar nu cred ca o sa fie asa de stralucita:) is inceptor si apropo am niste intetgrate:Lm 317,Lm 7805,Lm7812 ce as putea face cu ele?si altcv datimi niste magazine mia bune de piese ca...e-piese nu pea mai are pe stoc asa multe componente,si metrafo nu prea gasesc ce trebuie altele ar mai fi?!!Multumesc anticipat Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Scrie mare ,sus de tot ,deasupra paginii... ..........T M E............ a.k.a. t?-mâ-ie....Sper s? î?i fie de folos :bere: Cât despre integrate,d?-i un s?rci pe gug?l... Scrii numele(LM xxxy) urmat de cuvântul .datasheet. Arunci o privire în datasheet ?i i?i vei da seama la ce se folose?te. Utilizare pl?cut? ?i îndelungat?! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 si apropo am niste intetgrate:Lm 317,Lm 7805,Lm7812 ce as putea face cu ele?Cu LM317 po?i s?-?i faci o surs? stabilizat? reglabil? de la 1,2V la 25V ?i care s? debiteze 1A. Celelalte dou? sînt stabilizatoare de tensiuni fixe; 5V, respectiv 12V. Pentru orice pies? necunoscut? pe care o ai po?i c?uta cu google dup? codul ei, g?se?ti foaia de catalog (datasheet) ?i vezi acolo la ce ?i cum o po?i folosi. Link spre comentariu
Vizitator Andrei94 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Aicea am vurt sa fac un cablaj ca sa invat numia ca mam incurcat aicea :cry: :cry: :cry: http://img190.imageshack.us/img190/1341/65396338.png Ma puteti ajuta si pe mine? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Detali despre utilizare Eagle : viewtopic.php?f=23&t=12401&st=0&sk=t&sd=a&hilit=eagle Link spre comentariu
M1Hai Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Vad ca esti din Tg. Neamt....si eu sunt de prin zona ;)Am facut si eu aceasta miniorga de lumini cu led-uri... vezi in acest topic: viewtopic.php?f=66&t=38849 ... pe pagina 3 am si niste poze facute cu montajul. Functioneaza excelent!Daca vrei...te pot ajuta la realizarea acestei miniorgi... e foarte simplu de facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum