Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incepator Miniorga de lumini!

Vizitator Andrei94

Postări Recomandate

Vizitator Andrei94

Salutare,is incepator in ale electronicei si as dori sa ma ajutati si pe mine cu o chestie la o miniorga de lumini.. :jytuiyu Schema :ciuda: :http://img514.imageshack.us/img514/6517/miniorga09.jpgVedeti acolo in fisier sunt componentele alea SR 1=47k,SR 2=47k si SR 3=47k :nas: Unde gasesc aceste componente si cum se numesc ca as dori sa construiesc aceasta mminiorga :freaza: dar nu acele piese in rest am totul.Multumesc anticipat celor care a vor ajuta. :ciuda:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• Mindware

2

• M1Hai

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

Vizitator malevdoi

Acele piese din schema :http://img514.imageshack.us/img514/6517/miniorga09.jpg sunt niste semireglabile [rezistente variabile] si se gasesc la toate magazinele de componente electronice.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei94

aha,,am vazut prea tarziu ca ai zis ca sunt bune de 50k,mersi mult:) si monteaza pe placa la fel ca o rezistenta sau mia greu?..ma refer la cat de cmplicat este ca is ineptator si ...

Link spre comentariu
Vizitator Andrei94

Da am sa fac dar nu cred ca o sa fie asa de stralucita:) is inceptor :jytuiyu :jytuiyu :jytuiyu si apropo am niste intetgrate:Lm 317,Lm 7805,Lm7812 ce as putea face cu ele?si altcv datimi niste magazine mia bune de piese ca...e-piese nu pea mai are pe stoc asa multe componente,si metrafo nu prea gasesc ce trebuie altele ar mai fi?!!Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Scrie mare ,sus de tot ,deasupra paginii...

..........T M E............

a.k.a. t?-mâ-ie....

Sper s? î?i fie de folos :bere:

Cât despre integrate,d?-i un s?rci pe gug?l...

Scrii numele(LM xxxy) urmat de cuvântul .datasheet.

Arunci o privire în datasheet ?i i?i vei da seama la ce se folose?te.

Utilizare pl?cut? ?i îndelungat?!

Link spre comentariu

si apropo am niste intetgrate:Lm 317,Lm 7805,Lm7812 ce as putea face cu ele?

Cu LM317 po?i s?-?i faci o surs? stabilizat? reglabil? de la 1,2V la 25V ?i care s? debiteze 1A. Celelalte dou? sînt stabilizatoare de tensiuni fixe; 5V, respectiv 12V. Pentru orice pies? necunoscut? pe care o ai po?i c?uta cu google dup? codul ei, g?se?ti foaia de catalog (datasheet) ?i vezi acolo la ce ?i cum o po?i folosi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări