Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor prestigio cu "buba"

Vizitator nimirschi

Postări Recomandate

Vizitator nimirschi

am o belea.... am un lcd 19" prestigio.inchid calculatorul din win, se face ecranul negru (normal) apoi apare chestia cu "no signal detected" si dupa vreo 2-3 secunde ecranul se face alb (ca un neon) acelasi lucru se intampla si can calculatorul intra in stand by....ce are?ms pt raspunsuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

1

• Jimmy

1

• walyd

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

salut,incearca aceeasi proba si cu cablul de date almonitorului(vga) scos din pc si daca tot lafel se manifesta monitoruleste defect,are un mic montaj pe placa electronica care se ocupa sa stinga neoanele( backlight)displayului si acela a luat-o razna deci daca are garantie la Service cu el!!! :ciuda: daca nu cam nasol ca trebuieste sa gasesti un electronist priceput in ale LCDurilor si care sa nu te jupoaie sau mai nasol lucru sa fi plesnit iesirea din microprocesorulLCD-ului care seocupa de ceamspus mai susbafta

Link spre comentariu

nu poti sa-l opresti de la buton? eu am avut un monitor crt, de 17", destul de vechi, la care daca ii scoteam mufa de semnal din placa video, ramanea ecranul alb, dar nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi vreo defectiune. daca era legat la calculator, cand calc. era oprit, monitorul statea in stand-by cu ecranul stins.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări