bogdy Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 va salut!!! am o imprimanta canon mp160 si imi apare o eroare..E si pe urma un 5....si nu stiu de la ce ar putea fi...poate ati mai intalnit careva. E si 3 zice ca apare cand se blocheaza hartia in ea, dar E si 5 nu stiu de la ce apare....poate de la cartuse....nu-mi dau seama.va rog mult poate ma poate ajuta cineva. multumesc. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 poate faci un screenshot cu eroarea, s? ne l?murim!!!nu te sfii dac? e prea mare, e cu atât mai bine... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 E de la cartuse; tine apasata tasta "cancel" (cea cu triunghiul rosu) pentru aproximativ 7 secunde. Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 E5- cartuse arse ( schimbale )E3 - paper jam ( se intampla cand sunt blocati senszori de hartie)daca E5 persista incearca cu alte cartuse, chiar si daca resetezi imprimanta iti da E5 nu ai ce face ( cartusele pe ink au un lifetime si nu ai ce sa le mai faci decat sa le arunci)metoda de resetare la canon:Opresti imprimanta, Apesi si ti butonul de resume (reset) dupa care apesi pe Power* In timp ce ti butonul de Power apasat, ii dai drumu la butonul Resume (reset)* Cum ti butonul de Power apasat apesi de 2 ori butonul Resume (reset), dupa care le dai la amandoua drumul, Led-urile verzi o sa faca niste flashuri dupa care se opresc* Cand ledurile verzi (sau ce culoare ai tu acolo) vor sta aprinse , apasa de 4 ori butonul Resume (reset). Apasa butonul de Power si imprimanta ar trebui sa se stinga, daca nu mai apasa odata pe Power..sper sa te ajute.. daca cumva si prin intamplare ti-ai bagat degetele prin ea.. sa sti ca sunt mari probleme cu senzorii de la ea.. se duc extraordinar de rapid am vreo 8 imprimante din seria mp in service si nu am ce sa le fac.Alex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum