Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunnt tv sasiu etc009

daisarqx

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

23

• giany

8

• elmar

5

• BUGHIU

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Hagakure

Salut ! Am si eu aceeasi problema cu un TV Meister mhr 21txt !Sta mai mult timp sa se aprinda, fata de cand mergea normal, si se stinge singur dupa 1-2 secunde ! [si inainte de asta, cu mult timp inainte (luni de zile) s-a stins singur (dar fara sa se inrerupa alimentarea... cred... ptr. ca trebuia stins de la buton) cu un sunet 'pâc', si parca bâzâia usor pana sa-l sting de la buton ! Asta s-a intamplat de 2-3 ori la interval de cateva saptamani-luni ! Mergea dupa ce era re-aprins ! Dar inainte sa nu mai stea aprins (noul defect) nu a facut asa.]Nu stiu ce sa-i fac ! Nu-s prea le am cu electronica, dar stiu cate ceva despre piesele electronice...L-am desfacut si pe placa scrie: 40-EMC009-MAD1XGPCB MAIN ETC009Nu scrie nici o firma pe ea !M-am uitat pe placa si... din punct de vedere vizual... nu pare nimic stricat !Daca ar fi vreo piesa stricata, nu stiu de unde sa incep sa verific ! In plus nu am decat un multimetru (la 10 lei) !As putea sa fac un eeprom dupa ce ma mai informez dp net... si sa incerc un nou 'dump' de memorie (sa vad unde-l gasesc si p'ãsta)... dar... care este circuitul integrat care contine memoria ?

Link spre comentariu
Vizitator Hagakure

Lasa memoria in pace > sigur ai electrolitici uzati in sursa !!

Ai putea sa-mi spui cam care ar putea fi defecti ? Dupa schema (pdf-ul) din acest thread ? Desi schema nu este identica cu ce vad eu... ai putea sa-mi indici asa... ca sa-mi fac o idee (sau incercuieste zonele in care ar trebui sa verific/inlocuiesc C. electrolitice, si posteaza un screenshot) !?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

confirm ca memoria este de vina in cazul cind acest tv cade in st/by dupa citeva secunde.am avut acelasi defect si dupa schimbarea memoriei defectul a disparut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări