giany Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 din cate stiu merge cu telecomanda pilot cu cod de pca dar verificati mai intai receptia semnalului de infrarosu Link spre comentariu
Vizitator Hagakure Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Salut ! Am si eu aceeasi problema cu un TV Meister mhr 21txt !Sta mai mult timp sa se aprinda, fata de cand mergea normal, si se stinge singur dupa 1-2 secunde ! [si inainte de asta, cu mult timp inainte (luni de zile) s-a stins singur (dar fara sa se inrerupa alimentarea... cred... ptr. ca trebuia stins de la buton) cu un sunet 'pâc', si parca bâzâia usor pana sa-l sting de la buton ! Asta s-a intamplat de 2-3 ori la interval de cateva saptamani-luni ! Mergea dupa ce era re-aprins ! Dar inainte sa nu mai stea aprins (noul defect) nu a facut asa.]Nu stiu ce sa-i fac ! Nu-s prea le am cu electronica, dar stiu cate ceva despre piesele electronice...L-am desfacut si pe placa scrie: 40-EMC009-MAD1XGPCB MAIN ETC009Nu scrie nici o firma pe ea !M-am uitat pe placa si... din punct de vedere vizual... nu pare nimic stricat !Daca ar fi vreo piesa stricata, nu stiu de unde sa incep sa verific ! In plus nu am decat un multimetru (la 10 lei) !As putea sa fac un eeprom dupa ce ma mai informez dp net... si sa incerc un nou 'dump' de memorie (sa vad unde-l gasesc si p'ãsta)... dar... care este circuitul integrat care contine memoria ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Lasa memoria in pace > sigur ai electrolitici uzati in sursa !! Link spre comentariu
Vizitator Hagakure Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Lasa memoria in pace > sigur ai electrolitici uzati in sursa !!Ai putea sa-mi spui cam care ar putea fi defecti ? Dupa schema (pdf-ul) din acest thread ? Desi schema nu este identica cu ce vad eu... ai putea sa-mi indici asa... ca sa-mi fac o idee (sau incercuieste zonele in care ar trebui sa verific/inlocuiesc C. electrolitice, si posteaza un screenshot) !? Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Salutare!!!Vedeti in atasament...sper sa ajute cu ceva.Bafta!! Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 confirm ca memoria este de vina in cazul cind acest tv cade in st/by dupa citeva secunde.am avut acelasi defect si dupa schimbarea memoriei defectul a disparut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum