Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunnt tv sasiu etc009

daisarqx

Postări Recomandate

eu zic ca cea mai ieftina solutie e sa schimbati dump-ul (memoria cu totul) ...si daca nu merge asa atunci e posibil sa fie si procesorul(mai scump si greu de schimbat)...(cand va duceti sa cumparati memoria luati si un quartz pentru tv)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

23

• giany

8

• elmar

5

• BUGHIU

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Interventiile mele in TV pana acum s-au rezumat la defecte de sursa, linii, sunet.....Acum ar fi prima data cand intervin in zona memoriei si procesorului. Asa ca vin cu o intrebare mai mult sau mai putin ciudata, daca cumpar o memorie noua, goala si o pun pe placa ce e posibil sa se intample?Nu am echipament pentru a scrie/rescrie o memorie, de orice fel ar fi ea.

Link spre comentariu

Am mai sapat putin si se pare ca au mai patit-o si alti cu acest sasiu. Respectivul a rescris memoria cu dump ok dar nu s-a rezolvat defectul....http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=17&t=44334

la aceste tv-uri ...nu intodeauna se intimpla sa fie acelasi defect cu aceleasi manifestari...asa ca trebuie sa vedeti ce aveti dvs. defect...si eu mi-am spus parerea .e posibil sa aveti feedbackul la procesor necorespunzator...cum poate sa fie o setare adusa la minim (sau maxim) din cauza unei erori de soft si de aceea v-am spus sa schimbati memoria ...si in ultim caz (pe asta trebuie sa-l banuim ultimul) poate fi procesorul defect ...de regula acesta se defecteaza mai rar :da
Link spre comentariu

Va multumesc pentru sfat! sunt convins ca trebuie schimbata si memoria insa momentan nu dispun de alta si nici nu am dispozitiv de scriere. Urmeaza sa mai studiez putin problema din acest pct de vedere si sa incerc si varianta dvs. Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări