Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

retus scala

radianr

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radianr

1

• doru3160

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La adancimea aia (de 1 mm) nu te astepta sa faca minuni nici un produs de pe piata,zgarieturile de pana la 2-3 zecimi le mai estompezi putin,da la 1 mm... asta e,patina timpului...Daca ai avea un solvent si material de aceeasi compozitie cu scala ai putea incarca santul cu material lichid in exces si dupa solidificare, lustruit,da ma intreb daca se merita atata munca....si mai ales timp,pt ca trebuie sa depui de cel putin 2-3ori material si sa lasi sa se usuce,dupa care repeti,iar lustruirea e distractie curata,daca nu dispui de rabdare,poti obtine o scala mai putin aratoasa decat e acum cu zgarietura.Eu am procedat asa cu o masca din plexiglas,avea cateva "brazde"cum spui,am dizolvat plexiglas cu cloroform,si dupa 1 saptamana in care am lucrat zilnic 2-3 ore,a iesit,numai ca acum nu as repeta,m-as multumi cu masca zgariata si as spune ca asa e proiectul :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări