Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

All-in - selector surse, preamp, atenuator şi amplificator

ratza

Postări Recomandate

E bine. Legat de diodele din preamplificator, sînt diode zener de 12...15V, ambele trebuie să aibe aceeaşi valoare. Dacă testezi preul, pune operaţionalele după ce verifici alimentarea. Verifici fiecare ramură să nu depăşească 15V.

Ar cam fi o problema in legatura cu testarea preului , deja am pus operationalele... risc sa le ard?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

39

• paul14

22

• gaby1204

7

• zal

4

Top autori în acest subiect

Acum am primit traful de 2x17 . L'am masurat , si are 2x17,5 si 2x10,5 . O problema ar fi ca este destul de voluminos . Acum , am 2 solutii . Prima ar fi sa folosesc un traf care nu are 2x* dar are 19.2 si 21.2 , acesta incape intr'o carcasa . Iar a doua solutie ar fi sa folosesc traful de 2x17 , sa'i fac separat o carcasa , si la amp o carcasa . Ce imi recomandati?

Poze cu primul traf

http://img703.imageshack.us/g/p2102111921.jpg/

Posted Image

Poze cu al 2 traf

http://img7.imageshack.us/g/p0203111302.jpg/

Link spre comentariu

Vezi că traful ăla nu e de 19,2V şi 21,2V, parcă ţi-am mai zis. Foloseşte-l pe al doilea, e perfect. Îl bagi într-o altă carcasă şi tragi fire pînă la amplificator, dacă nu ai spaţiu.

Link spre comentariu

ASta ar ramane singura solutie , cu traful "izolat" de amp . Ai avut dreptate cu traful de 19 si 21 , "adunate" nu imi dateau 40 , ci diferenta ,2. Multumesc pt sfat

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Repostez arhiva cu PDF-uri, arhivă ce conţine placa de sunet pe USB (în două variante, SMD şi THD), preamplificatorul (eu am pus OPA2134 în loc de TL072) şi amplificatorul de putere cu LM3886.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări