firefly Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 inca o intrebare poate stupida, intr-o carcasa de plastic pentru ecranare, protectie ... se poate folosi folia de aluminiu alimentara care o avem cu totii prin casa? Link spre comentariu
Putz Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Da se poate folosi dar sa ai grija sa nu faci ceva scurt cu ea.Eu am ecranat niste fire de curiozitate si chiar a mers bine. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 ?i ai legat-o la mas????cum, c? am încercat ?i eu, ?i e criminal? faza!!! Link spre comentariu
Putz Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Nu am atins nimic cu ea ca am dat cu banda izolatoare peste...tu ce ai patit cu ea? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 nimic care s? implice focuri de artificii, dar aveam nevoie ca un cap?t s? fie legat la mas?, ?i n-am reu?it nimic înafar? s-o fac buc??i!!! pân? la urm?, am g?sit un cablu ecranat corespunz?tor, ?i am l?sat chestia asta deoparte!!!uneori o mai folosesc lipit? pe interiorul carcaselor, daca e nevoie, dar acolo pot face o legare la mas? "prin contact"... Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 sa inteleg ca daca vreau sa lipesc un fir de el ca sa fac legare la masa nu voi reusi? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 oricum, nu cu fludor!!nu prinde pe aluminiu, pe aluminiul gros de 1 mm, sau mai gros, mai merge, cu mult chin la decapat, folia alimentar? e foarte sub?ine, nici o ?ans?!!dac? e vorba de o carcas?, apeleaz? la un arcule?, ceva...?i uitasem: de regul? folia alimentar? nu e "chioar?", adic? de regul? folia de aluminiu e f?cut? "sandvi?" între 2 straturi de plastic transparent sub?ire... trebuie s? dai deoparte stratul ?la, ?i e cam nasoal? treaba... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Folia alimentar? e aia în care bagi curcanu' la g?tit, n-are plastic. L-ar lua dracii în cuptor. N-ai decît s?-l prinzi cu un crocodil :smt116 Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 ok, o sa incerc sa-i fac masa prin intermediul unui surub de fixare a carcasei Link spre comentariu
one Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Cred ca folia alimentara nu ecraneaza prea bine, pentru ca este neferoasa si prea subtire. De asemenea, stratul de oxid impiedica un bun contact.Daca totusi vrei sa slipesti un fir pe o folie de aluminiu, poti face o sudura "in puncte".Lipesti 2 fire la un condensator de 1000-2000uF, il incarci si apoi pui un fir pe o parte a foliei si altul pe cealalta parte, acestea se lipesc cu arcul electric, apoi pastrezi pe folie unul dintre fire, pe celalalt il tai. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Folia alimentar? e aluminiu. La fel ca aia din înveli?ul ciocolatelor. Link spre comentariu
firefly Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 si eu stiam ca este aluminiu, si atunci de ce nu ar ecrana prea bine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum