Human Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 mai bine imi faci un desen ca pricep mai repede Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Daca vrei sa faci cu un singur grup de rezistente , atunci faci schema originala , fara nici o modificare, cu un singur releu si primarele celor doua transformatoare le vei conecta in paralel. Asa e cel mai simplu ! Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Desenul:[attachment=0]delay_.gif[/attachment] Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 multumesc Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 am sa folosesc un releu Schrack de 24 V cu doua randuri de contacte 8A / 250V.ma apuc sa desenez cablajul, dupa ce este gata il pun aici si mai vorbim. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 am facut cablajul, va rog daca sunt greseli sa ma corectati. Link spre comentariu
em2006 Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Eu cred ca PCB-ul e proiectat corect, ingrijit, si in general respecta spatierea globala impusa de lucrul cu tensiunea retelei. Traseele intre piesele timerului pot fi mai subtiri, in schimb n-ar strica alegerea unei grosimi mai mari a traseului intre siguranta si punctul comun al contactelor releului (ca sa pastram proportia). Pune si tu maxul arhivat, daca tot l-ai muncit, poate fi util si altora. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Dac? ajut? cu ceva, am aici cîteva variante de astfel de montaje: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151 Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 am modificat putin, este mai bine asa ???am sa pun si fisierul dar cand ajung la serviciu, nu l-am lucrat acasa. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 am modificat complet cablajul.cine-l poate vedea as vrea sa-mi spuna daca este OK. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 asta este varianta finala la schema.am schimbat doar C2 si C3 de 1000uF/ 50V. intarzierea este de 3 secunde.am folosit un releu de 24 V cu doua randuri de contacte. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 si asta este ultima varianta de cablaj, cu iesire ptr. doau transformatoare. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 va rog sa-mi recomandati o schema buna ptr protectie boxe, am sa o folosesc in amplificatorul quasar de la tibi. Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Vezi datasheetul integratului uPC 1237 HA. Eu am folosit-o si functioneaza perfect, schema este foarte simpla. Daca vrei sa protejezi si tranzistoarele finale, in caz de scurt pe iesire, vezi ca facuse zal o schema tot cu circuitul asta. Daca folosesti un releu cu rezistenta bobinei mare, nu mai ai nevoie de tranzistor pentru al comanda. Eu am obtat pentru folosirea a 2 module separate pentru cele 2 canale. Poti folosi si un singur integrat pentru a monitoriza ambele canale, dar in acest caz daca ai defect doar la una din placi, o va deconecta si pe cealalta. P.S. Integratul este foarte ieftin Asa arata protectia facuta de mine pentru amplificatorul Motorola, dupa cum observi este extrem de simplu de construit. http://it.tinypic.com/view.php?pic=5pra6q&s=5 Succes. Link spre comentariu
Human Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 ok - multumesc, sa caut la magazin integratul ala uPC 1237 HA si ma apuc de cablaj.si eu vreau tot doua module sa fac ptr. fiecare canal separat.nu stiu daca sa aleg si varianta cu protectie ptr. tranzistoare, ma gandesc ca nu o sa scap cablul de boxe din mana pe jos si o sa fac scurt, altfel ce fel de protectie imi ofera acest uPC ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum