Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caiace

Vizitator pedrooo

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CIBY2

1

• pirvuti

1

iti rcomand sa arunci o privire la polydis.ro vezi ca au si niste tutoriale si un forumau tot felul de materiale (fibre de sticla, de carbon, rasini, etc) care se potrivesc de minune la un caiac. firma e in bucuresti si arad dar livreaza si in tara. preturile sunt decente si poti sa faci un caiac "profi"

Link spre comentariu

daca ma poate ajuta cineva cu scheme si sfaturi pt un caiacam avut unul din lemn cu cativa ani in urma dar e distrus acum si as vrea sa imi construesc altul

No offence! :speriat Exista un forum special pt. barcaholici. Cauta "barcaholic" cu gogu, pagini din romania, sigur vei gasi oameni mult mai bine informati despre subiectul tau decat pe un forum de electronica. Si eu sunt membru acolo, si sunt cateva threaduri legate de caiace, surse de materiale, metode de constructie, linkuri catre site-uri cu planuri gratuite sau nu, poze ale constructorilor romani. Nu te vei mai dezlipi de calculator pana nu-l vei parcurge, bineanteles, daca esti pasionat, de aceea te-am trimis acolo.Fara suparare Vasile, nu stiu daca e permis sa dau linkuri catre alte forumuri, dar acest subiect nu are nici-o legatura cu forumul pe care il administrezi. Si in plus, Elforum si Barcaholic sunt preferatele mele. :da Salutari!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări