Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

q : conexiune output - ground (click pt detalii)

Vizitator dementhor

Postări Recomandate

Vizitator dementhor

am facut o sursa de tensiune cu filtru pentru brum + stabilizare tensiune cu 2 iesiri.contine 2 transformatoare alimentate la 220v, fiecare cu filtrul si stabilizarea lui. schema in mare este : 220v-->transformator->>>(filtru brum) || (stabilizare) ->>> outputdaca conteaza schema intocmai o voi desena si posta.output 1/2 = -9Vpentru stabiliziare am folosit LM7809, radiatoarele fiind prinse de carcasa de metal (neizolate).totul este pus intr-o carcasa de metal, carcasa este legata la masa. (nimic altceva inafara de carcasa nu se doreste a fi legat la masa).folosind aparatul de masura setat pe rezistente aflu ca : 1. intre carcasa si stecher nu am conexiune 2. intre carcasa si oricare dintre cele 4 fire de output am conexiune.intrebarea mea este : nu cumva daca bag sursa intr-o priza cu impamantare sar niste sigurante? sau e un lucru normal?izolatiile sunt verificate si rasverificate si foarte bine facute. nu stiu ce imi scapa.multumesc anticipat pt. lamurire.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator dementhor

am uitat sa zic ca la priza fara impamantare functioneaza normal.montajul este pus intr-o cutie de sursa atx. carcasa este deja conectata la impamantare, si pentru alimentare folosesc evident, cablul de alimentare PC.deci practic carcasa este legata la stecher la impamantare, sau nu am inteles eu la ce te referi?p.s. : cum as putea izola stabilizatoarele din moment ce le prind cu surub de carcasa? :-s

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări