djdansmart Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Vreau sa rog mai multe persoane sa imi zica ce valoare are R22..! Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 maron-rosu-galben=120 kiloohm Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Vreau sa rog mai multe persoane sa imi zica ce valoare are R22..! Multumesc!Poti afla si singur..http://www.samengstrom.com/nxl/3660/4_b ... ge.en.html Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Nu ati inteles..codul culorilor il stiu de la 10 ani! am 20 de ani de electronica in spate! Am un modul asemanator..mi-a luat foc acea rezistenta! Vroiam sa vad daca "vad" culorile la fel..avand in vedere ca are 120K m-am mirat de ce s-a "prajit" in halul asta!viewtopic.php?f=51&t=46132Oricum multumesc pt raspuns! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 sincer nu stiu sa iti spun ce valoare are rezistenta aia, insa am avut o problema asemanatoare la o priza master/slavenu stiu daca e cazul si la tine dar in urma carbonizarii culorile de pe rezistenta isi schimbasera nuanta si se intelegea altceva.mai bine vezi ce alimenteaza, cauta catalogul, vezi tensiune/curentul si calculeaza. Link spre comentariu
traianpop Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 inclin sa cred ca initial culorile au fost maro-rosu-maro,si din cauza caldurii s-a decolorat ultima banda...puterea ei e de apr. 1 W? si e acel modul de la masina de spalat,din alt topic? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 hopa, acum observ ca djdansmart se refera la R22R22 cred ca are 0.5W si valoare de 120K si nu pare incalzita. Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Prima poza este gasita pe net si vroiam sa identific valoarea exacta..modulul meu este din alt topic care l-am pus aici!Dat fiind faptul ca are 120K e destul de dubios sa ia foc in asa hal dupa cum se poate vedea din pozele din topicul celalalt!Asta era nelamuririea mea..vroiam sa vad ce culori "vad" alte persoane! Acel rezistor este conectat intre A1 si A2 de la triac deci este exclusa o valoare mica! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum