Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere..

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

3

• Stefan

2

• Spitfire

1

• zvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu ati inteles..codul culorilor il stiu de la 10 ani! am 20 de ani de electronica in spate! Am un modul asemanator..mi-a luat foc acea rezistenta! Vroiam sa vad daca "vad" culorile la fel..avand in vedere ca are 120K m-am mirat de ce s-a "prajit" in halul asta!viewtopic.php?f=51&t=46132Oricum multumesc pt raspuns!

Link spre comentariu

sincer nu stiu sa iti spun ce valoare are rezistenta aia, insa am avut o problema asemanatoare la o priza master/slavenu stiu daca e cazul si la tine dar in urma carbonizarii culorile de pe rezistenta isi schimbasera nuanta si se intelegea altceva.mai bine vezi ce alimenteaza, cauta catalogul, vezi tensiune/curentul si calculeaza.

Link spre comentariu

inclin sa cred ca initial culorile au fost maro-rosu-maro,si din cauza caldurii s-a decolorat ultima banda...puterea ei e de apr. 1 W? si e acel modul de la masina de spalat,din alt topic?

Link spre comentariu

Prima poza este gasita pe net si vroiam sa identific valoarea exacta..modulul meu este din alt topic care l-am pus aici!Dat fiind faptul ca are 120K e destul de dubios sa ia foc in asa hal dupa cum se poate vedea din pozele din topicul celalalt!Asta era nelamuririea mea..vroiam sa vad ce culori "vad" alte persoane! Acel rezistor este conectat intre A1 si A2 de la triac deci este exclusa o valoare mica!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări