messu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Am construit controllerul MIDI, FC-50, de pe pagina urmatoare: http://fuzzcraft.com/footpedals.html insa, incepator fiind in domeniul microcontroller-elor, as vrea ajutorul cuiva care sa ma lamureasca ce se intampla cu acea schema. Problema e ca dupa ce programat microcontroller-ul, am realizat montajul si am trecut la teste, am constatat ca functioneaza,.... dar nu de fiecare data. Mai concret, uneori apas un buton si comanda MIDI se transmite imediat, alteori, total aleator, trebuie sa apas un buton de 2-3 ori ca sa se transmita o comanda, desi led-ul de confirmare a comenzii (comutarii) se aprinde din prima. Are cineve vreo idee despre problema asta ? Mentionez ca am "citit" portul MIDI OUT si cu calculatorul si cu alte dipozitive care utilizeaza semnale MIDI si rezultatul e acelasi... Cand functioneaza, cand nu functioneaza... Link spre comentariu
messu Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Nimic ?Nu-mi da nimeni nicio idee ? Sincer, m-am gandit eu ca e cam ciudata comportarea, dar nici in halul asta... Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 pune un condensator eletrolitic de 47uF/16v pe 5vsi verifica sursa de alimentare sa aiba peste 4.8(5v)mai verifica si oscilatorul de 4Mhzdaca toate sunt ok este de la softul care ruleaza in PIC, desi nu cred Link spre comentariu
messu Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Sursa e OK, fir-ar sa fie...Am verificat-o. Dar filtrajul e mai mare. Cred ca am pus 1000 de micro.De oscilator nu prea stiu ce sa zic.... Cum l-as putea verifica ?Cred ca am sa schimb quatz-ul si condensatorii. Altceva nu stiu ce sa-i fac... Ma "omoara" faptul ca functioneaza ,...pe jumatate... Mai bine nu mergea deloc si nu ma mai bazam pe el In sfarsit .... Oricum, multumesc de sugestie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum