Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Anomalie

messu

Postări Recomandate

Am construit controllerul MIDI, FC-50, de pe pagina urmatoare:

http://fuzzcraft.com/footpedals.html

insa, incepator fiind in domeniul microcontroller-elor, as vrea ajutorul cuiva care sa ma lamureasca ce se intampla cu acea schema.

Problema e ca dupa ce programat microcontroller-ul, am realizat montajul si am trecut la teste, am constatat ca functioneaza,.... dar nu de fiecare data.

Mai concret, uneori apas un buton si comanda MIDI se transmite imediat, alteori, total aleator, trebuie sa apas un buton de 2-3 ori ca sa se transmita o comanda, desi led-ul de confirmare a comenzii (comutarii) se aprinde din prima.

Are cineve vreo idee despre problema asta ?

Mentionez ca am "citit" portul MIDI OUT si cu calculatorul si cu alte dipozitive care utilizeaza semnale MIDI si rezultatul e acelasi... Cand functioneaza, cand nu functioneaza...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• messu

3

• sofian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pune un condensator eletrolitic de 47uF/16v pe 5vsi verifica sursa de alimentare sa aiba peste 4.8(5v)mai verifica si oscilatorul de 4Mhzdaca toate sunt ok este de la softul care ruleaza in PIC, desi nu cred

Link spre comentariu

Sursa e OK, fir-ar sa fie...Am verificat-o. Dar filtrajul e mai mare. Cred ca am pus 1000 de micro.De oscilator nu prea stiu ce sa zic.... Cum l-as putea verifica ?Cred ca am sa schimb quatz-ul si condensatorii. Altceva nu stiu ce sa-i fac... Ma "omoara" faptul ca functioneaza ,...pe jumatate... Mai bine nu mergea deloc si nu ma mai bazam pe el :) In sfarsit .... Oricum, multumesc de sugestie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări