Vizitator raduion Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Doresc sa bobinez 5 difuzoare de 500W si 800W.Vreau experti in domeniu si preturi de bun simt.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 difuzoarele sunt de 15" 3 bucati-500W si 2 bucati de 18" de 800W Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 cauti pe google firma Senia si suni la ei pentru preturi la Recone Kit pentru difurile tale Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Multumesc frumos dar firmele percep taxe mari-dupa cate stiu eu.Astept meseriasi de pe aici deoamdata.Multumesc Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Cu exceptia taxelor postale si un mic comision de ambalare(pana in 5 lei) nu vei platii nimic in plus la recone kit-uri.Oricum,bafta cu ele! Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Daca le rebobinezi la un meserias sansa ca ele sa fi eca inainte ( sa se auda la fel ) este foarte mica. La fel si sansa sa reziste la puterea aia.Daca iei un recone Kit sti ca o sa faci un difuzor identic cu cel de dinainte. Eu iti recomand sa mergi pe recone kit, macar de dragul difuzoarelor ca-s profesionale; la chinzarii gen yung chung poti sa rebobinezi cat vrei acolo nu se simte diferenta. Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Va multumesc. Link spre comentariu
stereomaster Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Un bobinator cu care lucrez de 12 ani si care bobineaza fara probleme orice fel de difuzor fie el consumer, profesional sau highend: domnul Aldea, tel 3232124, pe langa Mall Vitan. Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 multumesc mult de tot. Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Dupa cum s-a mai spus, daca le duci cuiva la bobinat, oricat de bun ar fi acel cineva, difuzoarele nu vor mai fi ca inainte si nici nu cred ca vor mai rezista la puterea aia. Lacul pe care il folosesc cei de la firma respectiva este unul care rezista la temperaturi foarte mari... In plus un recone kit nu este asa scump, iar acel recone kit este un ansamblu format din bobina, membrana, con si splidere. Deci practic iti faci un difuzor nou nout, de la cele vechi mai folosesti decat sasiul si magnetul. Aici poti vedea pasi care ar trebui sa ii urmezi pentru a instala recone kitul: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... sc&start=0 Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 ce recone kituri am gasit pentru difuzoarele astea-sunt extrem de scumpe-intre 50 si 75 euro--ori noi sunt 110-140Euro.ce aceea spu-este vorba de cost-daca as avea 1-2 difuzoare da-dar asa...daca stii cumva o firma romaneasca care are preturi mai bune la recone kit-te rog sa imi spui.multumesc de sfat. Link spre comentariu
Vizitator Atreides Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 daca te intereseaza un bobinat de calitate suna la 0746587361 lucram din 1982 inginer electronist si avem peste 3000 difuzoare bobinate. si cu textul nu va fi la fel ca inainte mai ramane de vazut oferim garantia pe acceasi putere la aceeasi impedanta Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Va multumesc-am sa contactez miine. Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 daca te intereseaza un bobinat de calitate suna la 0746587361 lucram din 1982 inginer electronist si avem peste 3000 difuzoare bobinate. si cu textul nu va fi la fel ca inainte mai ramane de vazut oferim garantia pe acceasi putere la aceeasi impedantaDar garantati ca difuzorul va mai avea aceasi parametri? O modificare a greutati bobinei, va duce la schimbarea acestora. :ciuda:In plus aceste difuzoare au sarma aplatizata pentru a transfera caldura la magnet intr-un mod eficient. Inca nu am vazut nici un bobinator sa aibe asemenea sarma.. Link spre comentariu
Vizitator raduion Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 voi incerca cu unul si voi da putere in el...apoi voi mai vedea...oricum...va multumesc de sfaturi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum