Vizitator TicoBH Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Buna ziua, am o problema (zic eu) cu magazia de cd`uri. Am un VW Passat B4 cu player VW GAMMA si 4 difuzoare originale. Ieri mi-am cumparat o magazie de cd`uri originala VW. Si acum problema: mi-am cumparat cablu intre cele doua si i-am dat sa mearga . Calitatea sunetului este foarte buna dar apare ceva "tzacanit" in difuzoare (nu stiu cum sa`l reproduc in cuvinte), cum cresc volumul creste si "tzacanitul". Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 incearca sa pui un filtru pe alimentarea magaziei de CD-uri. Zgomotul pe care il auzi probabil vine de la motorasele din interiorul magaziei. Link spre comentariu
Vizitator TicoBH Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 zgomotul nu este de la motorasele magaziei. Se aude ca si cum ai lovi doua pixuri unul de altul si se aud cam 3 "batai" pe secunda incontinuu, indiferent daca merge piesa sau daca e pauza intre piese. Ce am uitat sa va zic: In drum spre casa (dupa ce am luat magazia) am fost nevoit sa pun o frana brusca, magazia alunecand de pe scaun pe podea. Se poate sa fie din cauza asta ceva? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 pai laserul ala e destul de sensibil. incearca sa scapi un cd-rom jos si vezi apoi daca mai functioneaza corect. mai lasa magazia asa vreo cateva zile, in speranta ca isi revine, mai verifica legaturile dintre ea si HU, schimba mufa eventual, daca nu merge metoda asta, du'o la un mester Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum