Vizitator dori_x Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Am o statie Blue Tech MA-300. Pentru cine nu cunoaste modelul, atasez specificatiile mai jos. As vrea sa cumpar difuzoare si filtre si sa-mi fac eu incintele, bineinteles cu ajutorul dumneavoastra. Am mai facut cate ceva, dar numai la plesneala. As vrea sa folosesc statia si boxele pe la chefuri, majorate.... Nu dispun de foarte multi bani si nici nu vreau sa le confectionez imediat, insa vreau sa se auda bine, la un volum mare (adica si sa tipe). Deci, va rog sa-mi recomandati difuzoare ( joase + inalte) bune pentru statia mea si la un pret cat mai mic. Nu vreau sa investesc prea mult in ele.Amplificator profesional Blue Tech Ma-300 Putere in punte (W): 1x1000/8ohm.1x1500/4ohmPutere amplificator (W): 2x500/4ohmPutere garantata (W): 2x300/8ohmRaspuns in frecveta (Hz): 15-25Descriere suplimentara: input conectors: XLR & 6,35 JACK; output conectors: SPEAKON & BINDING POSTS; led indicators (per channel):BRIDGE, PARALLEL, POWER, SIGNAL, CLIP, PROTECT; racire: 2 ventilatoare cu viteza variabila; alimentare 220V Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 ar trebui sa specifici totusi un buget in care vrei sa te incadrezi, altfel chiar n-avem idee ce sa-ti recomandam. Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 ar trebui sa specifici totusi un buget in care vrei sa te incadrezi, altfel chiar n-avem idee ce sa-ti recomandam.Ok! Joase - 200-250 lei, Inalte - 100-150 leiStiu ca e cam putin, dar v-am zis, nu vreau sa investesc prea mult. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 poti lua cum am eu inalte pht408 2 buc 1 mil jumate parcabas hp15w sau bluetech ew1505 2 buc 3 milFiltru audio DYFP-20nu am voie sa spun dar le-am luat de la bbrom Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 sumele alea is pt 2 difuzoare? ai putea luat HP-10T care e in jur de 125 de lei, si un PHT 405 care e 80 de lei, amandoua de la paudio, si iesi pe la 410 de lei cu difurile.sau, pt inca 150 de lei, poti lua HP-12S care e pe la 200 de lei, si ajungi pe la 560 de lei, cu tot cu 2 tweetere ca in varianta de mai sus.@GABYGABYYBAGYBAG: unde ai gasit tu PHT 408 la 75 de lei? Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 tweter http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12 ... AT=Produse bas http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12 ... AT=Produse sau http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12 ... AT=Produse filtru http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=14 ... AT=Produse Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 daca mai plusezi putin la bugetul alocat, poti merge pe combinatia clasica HP-15W + PHT 408. se gasesc o gramada de proiecte cu ele. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 ew1505 e echivalent cu hp15w uite am aici un proiect viewtopic.php?f=205&t=46014 [email protected] idul meu te pot ajuta daca doresti Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Multumesc pentru propuneri! Sunt mai mult decat ok! Ma gandeam si la varianta asta: EW-1505 ( sau 15EP) + PHT-411 ( sau 412) + DYFP-20. Ce ziceti? Sunt compatibile? O sa se descurce bine la 40-50 de persoane? Si inca o intrebare: statia mea este capabila pentru asa ceva? Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Ew ala nu stiu daca e echivalent asa cum spui tu cu hp15W de la Paudio. Au cumva parametri identici, ce diametru are bobina?Eu tot pe Hp as merge, dar hp15W nu se mai fabrica, acum se gaseste ceva asemanator de la Selenium(asemanator, adica cam acelasi pret si calitate) Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 eu am cerut hp15w si azis ca nu au pe stock si mi-a recomandat ew1505 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum