ovidiu grigore Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Va rog sa-mi spuneti cu ce se poate curata fata de aluminiu a unui amplificator audio fara a deteriora scrisul,nu este oxidata nici eloxata este doar murdara de praf grasimi de trecerea anilor, pete de culoare galben maron eu ma gindeam la alcoolul tehnic dar imi este teama sa nu atace scrisul daca cineva a mai curatat va rog sa-mi spuneti si mie va multumesc Link spre comentariu
Golem Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Solutia pt. curatarea monitoarelor LCD(spray+laveta).Nu ataca nimic, dar curata bine. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Dai cu alcol izopropilic cu ala curat si LCD-ul solutie eftina si foarte eficienta plus o carpa de bumbac . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2009 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2009 alcolul e posibil sa curete si scrisul, am patit Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 eu am curatat suprafete de aluminiu fara probleme cu un burete de vase normal (atentie, nu dinala de sarma) si apa cu putin sapun. Link spre comentariu
Golem Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Curatati monitorul TFT-LCD cu...alcool izopropilic?! pe ecran?:doh: sau de ce LCD e vorba?Eu zic ca alcoolul izopropilic pus pe folia de acetat de celuloza care reprezinta ultimul strat al monitoarelor LCD, e suficienta ca sa faceti bun de aruncat acel monitor...don`t try this at your home! Link spre comentariu
nichishoru Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 eu am curatat suprafete de aluminiu fara probleme cu un burete de vase normal (atentie, nu dinala de sarma) si apa cu putin sapun.Sau mai bine burete + detergent de vase (gel).Alcoolul poate sterge inscriptionarea. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Pai nu stiu daca laptopul are ecran CRT eu cred ca are LCD si suprafata nu e de celuloza e o chestie de plastic deci dai frate fara frica am testat eu deja pe un Pentium 1 a iesit superb , apoi pe un LCD de 17 inch monitor , si ultima data un laptop P3 .Toate arata impecabil ca noi.Ideea este sa nu inunzi decat sa inmoi carpa in putin alcol si sa stergi.Suprafata de aluminiu care vrei sa o cureti te sfatuiesc mai bine sa o lasi asa ca poate isi pierde valoarea. Link spre comentariu
Golem Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Daca se poate scoate acel panou de aluminiu, poate fi scufundat in solutie de soda caustica, va iesi superb! Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Sa rezolvat am spalat cu ceva detergent lichid pt vase de bucatarie cu apa calda si o pensula de vopsit nefolosita pt ca suprafata avea si riduri a iesit foarte bine la inceput eram destul de ingrijorat in a nu afecta scrisul, dar poate nu a fost nici asa de murdara aceasta suprafata de aluminiu Va multumesc1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum