Vizitator busybosszz Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 ..are niste gauri in spate cat china....pot sa prind orice acolo...sa am ce prinde ..in rest m-am lamurit cu BM...imi trebe difuri cu sensibilitate mare si putere mai mica nu 250 woofer..astea au sensibilitate mica si putere mare ..si trebe un amplificator cu flitru activ....dar cum e romanu ..sa improvizeze ceva ..pana sa dea bani Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Matiz si muzica ... :)aveam casetofon... acum am un CD player sony.... l-a montat cineva.... a folosit un adaptor mufa ISO.... si a fixat de CD Player 2 urechi. Problema urechilor este ca..... CD playerul sta un pic scos in afara din bord... nu vine la drept fata de casetofon.de la un castofon, am ajuns la un mp3.... mult mai puternic.... imi distorsiona la volum mai mare.... pana cand mi-a distrus boxele de pe spate [ boxe elcom bucuresti ] , a reusit sa rupa acea lita care face legatura dintre carcasa dif si bobina. Am cumparat o pereche de "made in china" exact pe marimea 4X6 [ varianta invizibila spate ], merg cat de cat....Am optat si pentru schimbarea boxelor de pe fata, inlocuind default-urile cu sony coaxial 10 cm, pastrand distantierele masinii, facand totodata unele modificari distantierelor [ nu incapeau noile difuzoare in distantiere din pricina magnetului ]. Am reusit sa inlocuiesc. Am vazut si alte matizuri cu difuzoare pe fata mai mari... insa... la mine... am satoze ce imbraca complet portiera. Am vazut la alte masini o chestie buna de luat in seama. In spatele satozelor, acolo unde sunt gaurile de acces la macara.... au fost lipite niste placute de lemn care sa acopere complet acele "guri" din portiere.La matiz... acele guri sunt astupate cu... un fel de celofan, lipit cu un fel de zmoala. Probabil, la anul, cand o veni caldura, daca oi avea timp, am sa inlocuiesc celofanul cu placute de lemn. Probabil ca va aduce un + calitatii sunetului, gandind ca in felul acesta, portierele pot deveni incinte. [ va izola spatele boxei de fata ]Sunt oarecum multumit de ele, problema fiind din CD Player, la volum mare distorsioneaza.M-am gandit si la varianta schimbarii placii de pe spate, cu una mai rigida de lemn, si montarea unor boxe 6/9... proiect abandonat ulterior. Ma gandesc la montarea unui subwoofer activ, nu unul puternic, ci unul care sa ... [ ati inteles ideea ] insa... nu vreau sa il pun in portbagaj. Cred ca ar fi o varianta mult mai convenabila montarea unui subwofer in matiz sub scaunul din dreapta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum