Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum montez un cd pe matiz?

Vizitator busybosszz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

9

• Dr.L

3

• ionut20

2

• rimache

1

Top autori în acest subiect

Vizitator busybosszz

cum semnal distorsionat??..am reglat in fel si chip..din cd....dac dau mai mult bass in ele ..se aude si mai nasol la volum mai mare ..la volum mai mic ..se aude bine.....o sa incerc sa apas si cum ai zis pe difuri sa vad.....da cu filtre nu ar rezolva problema??/inseamna ca BM..astea is varza ca difuri ...ca folosite prea mult nu sunt ..si se aud vraiste...

Link spre comentariu
Vizitator busybosszz

..adica difurile....sunt varza...am inteless..le pusesem pe astea ca momentan ...nu stau bine cu malaiuuu ..si zik ..2..3 luni ..sa le tin ...dar vad ca nu am facut cine stie ce cu ele..asta e singura solutie altele??ce mi-ai recomanda ...calitate pret??..cu toate ca momentan nu sunt dispus financiar ..ca altfel mi-as lua si maine..nmersi mult

Link spre comentariu
Vizitator busybosszz

2 difuri tesla pe care scrie 4 ohm 10 watts made in czechoslovakia..aduse de acolo...prin 1995...s-ar auzi mi bine decat BM astea pe care scrie 250 watts??..ca as luat difurile dupa boxele astea...ca oricu le tin ca piese de mobilier boxele ...au marial izolant inauntr..cred ca scot ceva ..sunt facute...dintr-un pal foarte gros..

Link spre comentariu

difurile de masina si alea de casa, sunt diferite mancaruri de peste. alea de masina, sunt facute sa se auda bine, fara incinta, pe cand astea de casa, merg mai bine in incinta. sfatul meu e sa nu scoti difuzoarele, sa pui toata boxa daca ai unde, si sa nu dai prea tare cass'u pentru ca o sa arda boxa.

Link spre comentariu
Vizitator busybosszz

pai o sa cumpar si difuri auto, dar momentan vrea sa folosesc ce am, nu o vesnicie, 2 luni sa zic.Deci ce sa folosesc pana atunci ??Tesla sau BM...un sfat m-ar ajuta

Link spre comentariu

ma, daca ai loc, pune toata boxa. explicatia: boxa are filtre incorporate, si are si inalte pe ea. daca pui doar difuzorul bagi si frecvente inalte pe un difuzor care nu a fost facut pt asa ceva, si se strica pana la urma.

Link spre comentariu
Vizitator busybosszz

hip_hop7575 ai dreptate, boxa are si filtru in ea, ptr inalte cred, e diful si teweeterulo sa fac o proba maine sa vad ce iese, da nu prea vreau toata, ptr ca ocupa spatiu in marele portbagaj

Link spre comentariu

trebuie sa faci si compromisuri daca nu vrei sa dai bani. difurile de la boxa aia am impresia ca is cam mari sa incapa in spatiile alea din spate, dar exista posibilitatea sa ai date gauri in polita, si sa ma insel eu :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări