Vizitator busybosszz Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 am un pionerr 200mp...mufa, rama ..tot ...si in bord o groaza de fire ..cum le leg la mufa cd-playerului?? Link spre comentariu
Vizitator TicoBH Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 ai nevoie de urmatoarele "piese" : - rama, sina, sanie sau cum i se zice pentru matiz - adaptor mufa matiz - ISOsi eventual daca nu ai mufa adaptor pioneer - iso(le gasesti si pe net)De montat e simplu: bagi mufele una in alta si gata :P Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 nu stii ce reprezinta firele care ies din cd-player? zi mai exact Link spre comentariu
Vizitator busybosszz Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 am mufa iso ....ptr cd-player...dar cele din bordul masinii nu corespund la culori cu cele de la mufa ....cum aflu care sunt firele fata, spate ...plus minus ....etc.. Link spre comentariu
rimache Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Nu ai specificat ce matiz. Ai aici schema electrica a matizului... http://www.anagabriela.ro/Manuale%20Daewoo/Matiz/ ... si aici mufa cd-ului... http://www.byminsk.com/pioneer.htm Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 ca sa afli care sunt firele fata spate, desfaci difuzoarele si vezi cum arata firele. eventual iei si un multimetru si le masori, trebuie sa aiba in jur de 5 ohmi, tinand cont de rezistenta firelor. firul de minus il poti lua de pe caroserie, gasesti tu un surub. cel de plus il iei dupa cum zice schema data de rimache. Link spre comentariu
Vizitator busybosszz Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 multani fain ....cred ca m-am lamurit ..revin oricum ..dac e vreo problema ..si pot pune e difuri BM20250 de 250 watts, 92 dB, 8"woofer??pe un pioneer 200mp...cred ca boxele nu scot 250 watts..au diametru de 20...si eventual 2 tweetere??cam ce/??ar merge ..sau gresesc ceva? Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 opteaza pentru 2 coaxiale de buna calitate si iesi si ieftin si mai simplu de montat. Vezi ceva coaxiale din gama ground zero. Fie rotunde, fie ovale...cum iti permite spatiul mai bine in masina. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 multani fain ....cred ca m-am lamurit ..revin oricum ..dac e vreo problema ..si pot pune e difuri BM20250 de 250 watts, 92 dB, 8"woofer??pe un pioneer 200mp...cred ca boxele nu scot 250 watts..au diametru de 20...si eventual 2 tweetere??cam ce/??ar merge ..sau gresesc ceva?merge sa le pui, dar o sa se auda incet, pt ca playerul tau scoate doar 20w pe fiecare iesire. pt ce ai tu mai sus iti trebuie un amplificator separat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 si eventual difuzoare de medii si in cazul asta trebuie sa pui un filtru pe 3 caidaca difuzoarele au spl mic,nu se vor auzi prea tare(<90db),dar daca au spl mare,merg fara probleme Link spre comentariu
Vizitator busybosszz Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 ,,pai au 92 dB ,,,boxele ..deci cum ar trebui sa se auda...e spl mik sau mare??,,,spl ar fi presiunea boxelor cred Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 e mare splu,o sa se auda tare"spl ar fi presiunea boxelor cred" exact Link spre comentariu
Vizitator busybosszz Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 par si dac o sa scoata mai mult sunete joase ca scrie woofer....ca inalte ce ar trebui pus???mai iettin ......folosesc boxele astea BM ...de care am scris ..ca momentan nu am bani ,...si cateva luni ,,2..3 si dac nu is multumit cumpar ..dac sunt...mergem inainte Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 nu am inteles. tu ai difuzoarele simple, difuzoare in incinta de lemn ( adica subwoofer) sau boxe normale din lemn?daca ai boxe normale, nu'ti mai trebuie inalte, pentru celelalte 2 cazuri, cumpara de la orice magazin audio twetere de masina, si le asezi in asa fel incat sa nu'ti intepe creierii Link spre comentariu
Vizitator busybosszz Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 ..am montat difuzoarele pe cd-player..si dup vreo 20 de min ...se incalzesc magnetii la difuri...si nu se aud nici foarte tare la cat sunt de mari..cd are volum pana la 60 ..ele merg bine pana la 45 volum, dupa care gajaie...e normal sa se incalzeasca asa?..cred ca difurile sunt varza...initial le-am folosit in incinta acustica in casa..pana mi-am luat sistem..si deia le-am pus pe masina..da nu prea sunt incantat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum