Dragosule Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 sal am o incinta si nu stiu de cati l e..Cum afluu asta avand toate dimensiunile??Va multumesc mult Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Latimea*Inaltimea*Adancimea(grosimea). Daca calculezi folosind dimensiunile exterioare afli volumul exterior, iar daca folosesti dimensiunile interioare pe cel interior. Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Dar ce varsta ai tu? Nu de alta, dar ai terminat cel putin o scoala generala? Daca da este foarte grav ca nu sti sa calculezi volumul unui corp. Foloseste google in cazul acesta pentru a afla formulele in functie de forma incintei tale(cub, paralelipiped, trapezoidala, cilindru, etc)P.S. Pentru Paul14: Nu ai specificat pentru ce tip de incinta este aceasta formula, daca omul are o incinta cilindrica?.....Este evident pentru ce tip de incinta este formula pusa de tine, dar mai sunt uni care nu au dat pe la scoala deloc. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Deh am omis sa-i spun ca este pt incinta paralelipipedica. Pt. cub inmulteste de 3 ori dimensiunea respectiva. Link spre comentariu
Dragosule Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 nu e cub nici tub.. are o forma mai ciudata e un pentagon Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 ca sa ne fie mai usor, pune o poza cu incinta. Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 sal am o incinta si nu stiu de cati l e..Cum afluu asta avand toate dimensiunile??Va multumesc multDupa cum am invatat la clasa a 5 a din scoala generala volumul se afla inmultind suprafata bazei cu inaltimea .Ok ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum