jakab Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Da corect.Si acuma sa zicem ca sa am 96 dB la o distanta de 2 metri este necesar de 2 wati si asa mai departe?Am facut un test cu decibelmetru, si anume am pus aparatul in fata difului la o distanta de 1 metru si am inceput sa cresc volumul din amplificator (un pioneer A-616) pot sa va spun ca nici la jumate din volum nu am avut 96 de decibeli unde este gresala? sttin faptul ca ampliful acesta poate mai mult ecat 1 singur wat nu? Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Aceste date sunt masurate in conditii speciale. Uite aici ceva material de studiat : http://www.lenardaudio.com/education/05_speakers.html Link spre comentariu
jakab Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Excelent site, multumesc. Acuma ma apuc de citit ca am ce, acuma am sa aflu mai multe raspunsuri la intrebarile mele.Il recomand tuturor care vor sa intre in lumea sunetului.Toate cele bune si multa muzica buna cu scule bune Link spre comentariu
amatorul Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 macar puteai sa-ti ceri scuze ca intri pe subiectul meu Link spre comentariu
jakab Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Ok. Scuza-ma ca am intrat peste subiectul tau. Link spre comentariu
amatorul Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Am revenit la acest subiect deoarece am probleme cu un difuzor de bas de la acele boxe. Nu a fost bobinat bine si mi s-a desfacut sarma.Cu toate ca nu am mai reparat pana acum un difuzor m-am apucat sa-l rebobinez dar fara nici un rezultat. Difuzorul nu este centrat bine si bobina este ridicata din campul magnetic. Cu ce difuzor il pot inlocui sau cine ma poate ajuta sa-l rebobinez? Link spre comentariu
Vizitator Albert99 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 il poti rebobina numa la un mester.sau daca nu il poti face tu , dar tre sa masori nr., de spire grosimea sarmei, si un lipici special (nu stiu cum se cheama) sa lipesti fiecare spira si cu restul te descurci Link spre comentariu
amatorul Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 am incercat sa o rebobinez eu dar nu merge caci meseriasii care au construit difuzorul nu au facut destul de lung acel cilindru si au bobinat in aer,daia s-au rupt acele spire iar eu cand le-am bobinat l-am bobinat numai pe acel cilindru si asadar bobina este mai sus decat campul magnetic Link spre comentariu
amatorul Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 cu ce difuzor l-as putea inlocuii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum