Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxele mele

amatorul

Postări Recomandate

Da corect.Si acuma sa zicem ca sa am 96 dB la o distanta de 2 metri este necesar de 2 wati si asa mai departe?Am facut un test cu decibelmetru, si anume am pus aparatul in fata difului la o distanta de 1 metru si am inceput sa cresc volumul din amplificator (un pioneer A-616) pot sa va spun ca nici la jumate din volum nu am avut 96 de decibeli unde este gresala? sttin faptul ca ampliful acesta poate mai mult ecat 1 singur wat nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amatorul

20

• Dr4g0n

6

• Jimmy

4

• djlove

4

Top autori în acest subiect

Excelent site, multumesc. Acuma ma apuc de citit ca am ce, acuma am sa aflu mai multe raspunsuri la intrebarile mele.Il recomand tuturor care vor sa intre in lumea sunetului.Toate cele bune si multa muzica buna cu scule bune :101

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Am revenit la acest subiect deoarece am probleme cu un difuzor de bas de la acele boxe. Nu a fost bobinat bine si mi s-a desfacut sarma.Cu toate ca nu am mai reparat pana acum un difuzor m-am apucat sa-l rebobinez dar fara nici un rezultat. Difuzorul nu este centrat bine si bobina este ridicata din campul magnetic. Cu ce difuzor il pot inlocui sau cine ma poate ajuta sa-l rebobinez? :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Albert99

il poti rebobina numa la un mester.sau daca nu il poti face tu , dar tre sa masori nr., de spire grosimea sarmei, si un lipici special (nu stiu cum se cheama) sa lipesti fiecare spira si cu restul te descurci

Link spre comentariu

am incercat sa o rebobinez eu dar nu merge caci meseriasii care au construit difuzorul nu au facut destul de lung acel cilindru si au bobinat in aer,daia s-au rupt acele spire iar eu cand le-am bobinat l-am bobinat numai pe acel cilindru si asadar bobina este mai sus decat campul magnetic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări