Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer auto conectat la iesire RCA din radio-cd

Dragosule

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dragosule

11

• lucione_cip

8

• ionut20

3

• hip_hop7575

2

Top autori în acest subiect

Pai e amplificator integrat si cred ca merge cu curent alternativ...

e un fel de filtru care amplifica... :)) nu stiu sa explic...

Dar totusi in casa merge... si eu zic ca ar trebui sa mearga si la masina pt ca iesirea rca e anumea pt asta...

DIN MANUAL:

Subwoofer output : [AM?]

Switches between ON (?SW ON?) and OFF (?SW OFF?)

each time this button is pressed for at least 2 seconds

Adjustment Item Display Range

Low Pass Filter ?LPF? 80/120/160/Through(OFF) Hz

Volume offset ?V-OFF? ?8 ? ?0 (AUX: -8 ? +8)

?SWPRE? R*/ SW Sets the preout output

SWPRE (Switching Preout)

Switches the preout between rear output (?R?) and

subwoofer output (?SW?).

Preout level / Load (CD)

: 2000 mV/10 k?

Preout impedance

: ? 600 ?

! ? Cannot set up the subwoofer.

? No output from the subwoofer.

? Cannot set up the low pass filter.

?

? Preout is not set to subwoofer. ? ?SWPRE? of

? (page 4) is not set to On

Posted Image

Link spre comentariu

Pai e amplificator integrat si cred ca merge cu curent alternativ... e un fel de filtru care amplifica...

:nebunrau: Total gresit, nu stiu cum ai probat tu subwooferul in casa si a mers dar ce afirmi pe aici nu are nici o relevanta.Asteptam maine poze.O noapte cat mai linistita.
Link spre comentariu

o fi subwofer "green" :sparge: isi trage energie din cosmos.

On-topic: in casa la ce l-ai legat?

Un subb cu statie incorporata in el, sau atasata la exterior, trebuie alimentat .... ca se alimenteaza la 12....14V, la 230V ... la 380V sau la xV .... tot trebuie alimentat.

Nu ai cum amplifica un semnal de putere mica si sa-l faci un semnal de putere mare, fara sa ai alimentare la amplificator. Filtru magic care funtioneaza cu imaginatie si amplifica semnalul de la player, inca nu s-a inventat..

Ce ai citat tu din manual, este din manualul de la player. Ai legat cablul de legatura player - sub si ai crezut ca e suficient pentru a amplifica? GRESIT ... amplificatorul trebuie si alimentat.

Pune azi o poza cu spatele de la subwofer, sau inchid topicul si consider ca iti bati joc de cei care intra si vor sa te ajute.

Link spre comentariu

Pai eu nu sunt vinovat si chear am nevoie de ajutor...In casa l-am pus pe un sistem la subwoofer... dar sa zic daca nu as avea amplificator playerul ar amplifica cu iesirea speciala RCA ??Va rog sa ma scuzati daca v-am enervat dar chiar nu stiu ... :cry:

Link spre comentariu

Nu-i nimic ... bine ca s-a elucidat problema. Deci subb-ul are filtru incorporat ... filtru pasiv, care nu te ajuta cu nimic.Fie construiesti un amplificator ... ca in linkul de mai sus .... asta cere sa ai un minim de cunstiinte de electronica teoretice si practice, fie cumperi un amplificator pentru masina. Pentru puterea de care ai tu nevoie .. gasesti pana in 250 de lei un amplificator de firma de un 2*50 ....80W ce se poate pune in punte.

Link spre comentariu

Da, bine ca sa elucidat, incepusem sa ma ingrijorez, ori tipul spune niste baliverne ori eu m-am rupt de realitate (de cand stau la pat), si s-or fi inventat amplificatoare care merg fara tensiune, hmm :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări