deliquenme Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Salutare, navigand pe siteurile chinezilor, am vazut o multime de boxe active ce aratau foarte profesional si sunt fericitul posesor al unor boxe active productie china, foarte puternice si foarte fiabile, de 2 ani le zapacesc aproape zi de zi si tot ce am schimbat la ele a fost siguranta, boxele arata cam asa: samson-db500a-active-pa-speaker.jpg Si am cautat sa import ceva asemanator, in cantitate mai mare dar e problematic cu transport, vama, intermediari, bla bla....As vrea sa ma apuc sa fac eu boxele, cutii goale ca acelea am gasit la 50 lei in Slovacia, problema acum sta in difuzoare, amplificare si filtraj, daca aveti cunostinte in materie, va rog sa ma ajutati, pentru inceput voi lucra pe o incinta de PAL doar pentru a-mi face o idee la cat o sa coste o pereche completa si cat de complicat va fi. Putere reala as vrea ceva cel putin 150W/Boxa, ce amplificatoare imi recomandati, ce alimentari, filtre, difuzoare, cutiile au gauri de 15", tot ce vreau este ca in momentul in care dau boxa la maxim sa nu gajaie, sa se auda curat, amplificare vreau doar pe una din boxa iar cea de-a doua sa isi ia puterea din prima. reglaje nu vreau decat pentru volum, cu toate ca un EQ nu ar strica, caut ceva simplu de asamblat cu cele mai mici cheltuieli, ceva pentru productie in masa dar in acelasi timp de calitate acceptabila nu superioara. Multumesc. Link spre comentariu
adrian_p68 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Samson este o firma serioasa in audio, boxele active pe care le detii nu cred ca le-ai face in regim DIY..... pentru joase foloseste amplificator in clasaG de 400W, inaltele clasa AB 100W.... Uite ce produse au :http://www.samsontech.com/products/brandpage.cfm?brandID=2 Specificatiile tehnice DB500A: Link spre comentariu
deliquenme Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Samson este o firma serioasa in audio, boxele active pe care le detii nu cred ca le-ai face in regim DIY..... pentru joase foloseste amplificator in clasaG de 400W, inaltele clasa AB 100W.... Uite ce produse au :http://www.samsontech.com/products/brandpage.cfm?brandID=2Specificatiile tehnice DB500A: Nu cred ca m-ai inteles, boxa samson este pur informativa, nu ma intereseaza caracteristicile acesteia deoarece nu vreau sa fac acea boxa, vreau sa fac o pereche de boxe, in cutii similare cu cea din poza, care sa aibe un diff de 15" si un tweeter piezzo, o amplificare stereo alimentata la 220v, si eventual un egalizator.Puterea lor sa fie de ~120W-150W/Boxa, ce nu stiu este ce amplificatoare sa folosesc, ce difuzoare, si ce alimentari. Merci de raspuns. Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 sunt si eu interesat de subiectul asta. ti-am trimis un mesaj privat. poate colaboram la constructia unor incinte. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Un difuzor de 15" care are o functionare ireprosabia http://www.partysound.ro/difuzor-bass-c ... -1407.html iar pentru amplificator poti vizita "scheme amplificatoare" pe forum, sau viewtopic.php?f=205&t=38151 Link spre comentariu
deliquenme Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Un difuzor de 15" care are o functionare ireprosabia http://www.partysound.ro/difuzor-bass-c ... -1407.html iar pentru amplificator poti vizita "scheme amplificatoare" pe forum, sau viewtopic.php?f=205&t=38151Merci, difuzorul am sa il iau in considerare, dar ca amplificare vreau sa ceva gata facut, doar sa leg diful si alimentarea si sa mearga. Vreau productie mare, nu ceva sa consume timp, vreau ca o pereche sa dureze maxim 30 minute ca timp de asamblare. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Vreau productie mare, maxim 30 minute ca timp de asamblare.... ...adica 16 bucati/schimb de 8 ore - 48 bucati / zi (3 schimburi) - aproximativ 14.400 bucati/ an.... O sa umpli toata china si asia de sud est cu ele !!! Link spre comentariu
deliquenme Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Vreau productie mare, maxim 30 minute ca timp de asamblare.... ...adica 16 bucati/schimb de 8 ore - 48 bucati / zi (3 schimburi) - aproximativ 14.400 bucati/ an.... O sa umpli toata china si asia de sud est cu ele !!!Nu am de gand sa fac non-stop boxe, doar sa imi fac un stoc de 100-300 perechi apoi sa le vand, dar nu vreau sa investesc nimic pana nu fac o pereche de proba. Cum spuneam cutii am de unde sa iau, difuzoare am gasit la o firma cu 35RON diff 15" 200W putere maxima, 120W Garantat, drivere piezo 32cm cu 28RON 70W Garantat, am testat un difuzor la ei si vreau sa zic ca intr-un birou de 6m/4m nu puteam rezista si ei mi-au spus ca statia are 60W, acum imi mai trebuie amplificare sau mai bine zis Biamplificare pentru ca va trebui o statie de ~100W Stereo pentru diff 15" si o statie de 50W Stereo pentru piezo si filtrajele, vreau ca boxa de 15 sa scoata medii si basi si piezo inalte. Daca e cineva interesat sa faca circuitele contra cost astept PM. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 dac? vrei treab? serioas?, va trebui s? "donezi" 2 boxe pentru probe, s? se poat? face adaptarea între amplificator ?i difuzoare cum trebuie...dac? nu, merge ?i la plesneal?... Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Daca se poate vreau si eu sa stiu de unde luati dif de 15" cu 35 lei . Nu vreau sa va fur ideea, dar sunt elev, e criza si imi doresc un nou sub Link spre comentariu
deliquenme Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Daca se poate vreau si eu sa stiu de unde luati dif de 15" cu 35 lei . Nu vreau sa va fur ideea, dar sunt elev, e criza si imi doresc un nou sub De la un distribuitor din Pitesti, din pacate ei nu vand decat engros, la palet, 136 difuzoare la palet, dar daca voi cumpara de la ei iti da eu o pereche.@MifTy Nu e asta problema, donez o pereche pentru teste, dar voi cumpara cutiile si difuzoarele numai cand stiu un pret estimativ pentru amplificare si alimentare, pana nu am un pret estimativ pe pereche nu stiu daca se merita sa ma apuc de asa ceva, sa intelegeti mai bine intentiile mele, vreau sa fac boxe "PA" pentru toate buzunarele, anul trecut gasisem pe cineva care aducea din China boxe asemanatoare cu ce vreau eu sa fac si le vindea cu 530RON perechea, nu stiu daca o sa reusesc sa fac boxe sub 400lei la noi in tara sa pun un pret de 500/pereche dar ceva aproximativ, pentru ca sunt multi care dau 400-500RON pe sisteme 5.1 made in china si intr-un final nu sunt multumiti pe deplin de ele si in mod sigur daca ar gasi la acelasi pret niste boxe cu o putere superioara sunt sigur ca ar fi multumiti. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Daca se poate vreau si eu sa stiu de unde luati dif de 15" cu 35 lei . Nu vreau sa va fur ideea, dar sunt elev, e criza si imi doresc un nou sub De la un distribuitor din Pitesti, din pacate ei nu vand decat engros, la palet, 136 difuzoare la palet, dar daca voi cumpara de la ei iti da eu o pereche.Mie imi ajunge si un singur difuzor ca la 15" si 50W vine baba de la 4 la mine(eu stau la parter), dar daca o sa cumparati dvs un palet o sa iau 2 difuzoare pt a nu va incurca.Vedeti poate va intereseaza/va convine ampliful QUASAR - QUAD 405 reborn la care este deschis deja un group-buy pt cablaje viewtopic.php?f=180&t=46094 si atunci v-ar mai trebuii piese(poate le luati tot printr-un group-buy) si trafuri; iar la productia care vreti sa o faceti cred ca oricine v-ar face ceva discount.Bafta!! Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 e prea hi-end quasorul pt asa o aplicatie, si depaseste cu mult bugetul alocat. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Biamplificare pentru ca va trebui o statie de ~100W Stereo pentru diff 15" si o statie de 50W Stereo pentru piezo si filtrajele, vreau ca boxa de 15 sa scoata medii si basi si piezo inalte. Daca e cineva interesat sa faca circuitele contra cost astept PM.Pai atunci ar merge ceva de genu 2*FET200 pe basi si medii si 2*FET100 pe piezo. V-ar mai trebui un filtru activ pe 2 cai stereo, si eventual un corector de ton. Undeva pe la 250 ron partea de amplificare. Problema ar fi ca kit-urile de 200 se alimenteaza la +/-55, iar cele de 100 la +/-45v. Si trebuie un traf maricel....s-ar putea sa sariti de 500 ron pe pereche. Asta daca nu obtineti vreo reducere pt asa cantitate. Link spre comentariu
tranzistor Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Oh doamne!si eu am cumparat deja doua e12-250n si aveam de gand sa iau si un hp 15s pt sistem de sonorizari.O boxa cu e12 ma duce undeva la 400 lei cu tot cu filtru(facut acasa) si un pht408 si toate finisajele.Ps:aveti cumva caracteristicile t-s ale difurilor?parca m-ar tenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum