ratza Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Ce m? pute?i enerva cu carcasele alea... De unde naiba le tot lua?i? Vreau ?i eu. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Dac? nu beau, am carcase... Primul meci a avut loc ast?zi, cu ?i f?r? preul pe lamp?, ambele amplifuri, aceea?i surs? de semnal ?i acelea?i boxe. Rezultatul îl va comunica viobio. Tot el va prezenta ?i poze. Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Nu se poate; n-ai facut poze? Nu ne mai tine in suspandiu; cum s-a comportat "ladita" fata de "ladoi"? ... si cum adica "meci"? A dat cineva cu sutu'? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 P?i, nu am c?rat prea multe cu mine. Nu a dat nimeni cu ?utul ci cu decibelii, din stînga, din dreapta... Îl las pe viobio s? fac? recenzia tehnic?. Va urma ?i meciul cu public, curînd. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 meciul a fost condus de un CD Philips CD104(antichitate )incintele mele ARCUS-TS100amplificatoarele au acelasi timbrual lui Zal este mai sensibil ca al meu,el a folosit alte valori la componentele din partea de atac ,eu am si un putometru de volum de 47k(destul de mic pentru impedanta de intrare)brum se aude doar daca lipesti urechea de boxe si faci liniste perfecta,practic este insesizabil(personal nu am intilnit amplificatoare pe lampi mute 100%)sunetul este perfect ,bas,inalte transparente,este o reusita deplina!!!cine va circoti de sunet o va face numai din INVIDIE!!SUNETUL ESTE FARA CUSUR!amplificatorul este la minepoze pun azi cind ajung acasaca o gluma discutam noi ,la un moment dat ii spun lui Zal ca boxele au 4 ohmi,de acea al lui se aude mai tare(are trafuri de 8 ohmi)saracu a facut niste ochi si o grimasa ii spun :lasa domnule ca nu se ard trafurile! ai 1mm in secundar!auditia a continuat fara grijaSimbata asteptam auditoriu ,cine se inscrie???urmatorul proiect va fi un PP cu EL12,EF12unu eu ,unu Zal!(fac eu cinste cu tuburi si socluri) Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 E cum spune viobio, practic e o întrecere între o schem? de amplif cu reac?ie ?i una f?r? reac?ie, folosind acelea?i l?mpi. P?i normal c? a rezistat, c? am numai 62-63mA curentul anodic. Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 meciul a fost condus de un CD Philips CD104(antichitate )Antichitate, da, insa are transport CDM1 ("tatal lor") si doua DAC-uri TDA1540 (pe 14 biti!); constructie excelenta, pe vremea cand se faceau scule pentru o viata (nu din tabla de cutie de conserve si plastic ordinar, la greu); control prin microprocesor, radiator adevarat la stabilizatoarele de curent, piese una si una! Cat o fi el de vechi, are un sunet impecabil.Simbata asteptam auditoriu ,cine se inscrie???Daca reusesc sa scap de obligatiile de familie, ma inscriu cu placere in galerie! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 si pozeleam facut putine pentru ca a postat Zal destule Link spre comentariu
ioannis Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 felicitari la domnul zal si domnul viobio pentru amplifurile realizate!!! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Mul?umesc! Oricum sînt mult în urma realiz?rilor domniei tale, poate recuperez. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 În schema aliment?rii s-a strecurat o mic? gre?eal?: puntea redresoare ptr filamentele la EF12 este B80C1200, nu cum apare în desen. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 miine dupa ora 16 astept "audiofili " care doresc sa asculte amplificatorul lui zal toata lumea este bine venitanu pot mai devreme ca doarme ursul meu cei care vor sa vina sa confirme telefonic,0724156363 viomerita!!! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Am g?sit ?i un amplif asem?n?tor, cu acelea?i tuburi: http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe/AndreasS-EL12-Amp/EL12.htm Link spre comentariu
zal Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Revin după mai multă vreme. Eram convins că EL12N în clasă A nu are acel fenomen ''flacăra albastră''. Spre surpriza mea, azi pe lumină a apărut. Probabil a trebuit să treacă un timp de ''rodaj'' al lămpilor. Totuşi mai mult de 25 ore nu am ascultat în total ampliful. Fără semnal e mai accentuat, se diminuează odată cu volumul (logic, scade Ua). Ataşez cîteva poze, făcute cam incomod şi fără bliţ, scuze de calitate. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Flacăra albastră nu apare oricum, ci numai dacă dau volumul tare, după care rămîne amorsată. La alte amplifuri am văzut că apare o dată cu tensiunea anodică. Ce e curios, e că flacăra e mai accentuată spre spate, unde e grămada de trafo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum