ioannis Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 a realizat un grec un amplif in configuratia SE, cu tubul 807, si zice ca obtine 12W la iesire.. se poate asa ceva???? eu nu cred.... si mai ales la o tensiunea de 300V la anodul tubului final. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Nu prea se poate intr-adevar, cel putin nu cu sarcina de 6k. Chair adaca ar avea o excursie de teniune de 600V vf la vf ar iesi doar 7.5W si nu are cum sa ajunga chair la maixm si mai are si impedanta de iesire a tubului.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Am facut eu un SE cu varianta militara a lui 807 adica 1625 (are12,6v pe filament) si am obtinut 5,5w.... Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Tuburile astea lucreaza cel mai bine in AB2 , in SE nu prea scot multa putere. Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Si mai ales la tubul asta am observat ca fara un traf interstage ( adica la intrare in grila ) cum folosesc japonezii , nu iese ceva de calitate .Nah cum considera fiecare .E un tub pretentios : au zis si colegii mei mai sus de ce ! Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 In cartea lui George Racz, Tanarul audioamator e o schema chiar cu traf driver pt finale si ei spun acolo ca un functie de anodica poate ajunge si la 80-100w o pereche de g-807 in PP si bine mai sunt zecile de scheme pe forumurile rusesti dar cam tot pe acolo bat si alea Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 La cererile mai multor useri am urcat cartea pe net http://rapidshare.com/files/274803890/t ... amator.pdfVezi pagina 48 -> PP cu g-807 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum