Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reglajul curentului de mers in gol

pavel86

Postări Recomandate

Deriva aia mare de la ie?ire e determinat? de un dezechilibru în etajul de intrare, de regul? e diferen?ial. Se corecteaz? modificînd rez din colectorul primului trz, sau dac? cei doi trz au semireglabil între emitoare, de acolo. Dac? ai schema, ar fi bine s-o vedem.În principiu nu deranjaz? audi?ia, dar poate s? deranjeze circuitul de protec?ie, în func?ie de schema lui.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavel86

8

• zal

5

• Jimmy

4

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

din pacate nu am schema. maine am sa ma pun sa verific valorile rezistoarelor de la etajul de intrare, prin comparatie cu celalalt canal, iar dak gasesc ceva diferit am sa inlocuiesc.alta solutie nu vad in momentul de fata.mi-ar place sa le pot apropia de 0 ambele canale.exista vreo toleranta maxima pt aceasta tensiune? avand in vedere k idealul este 0?

Link spre comentariu

sincer nu stiu ce s-a intamplat, s-a rezolvat singura problema. stiu k suna stupid ceea ce spun dar acum, am doar 22mV , respectiv 72mV. mi sea par rezonabile aceste cifre.repet nu stiu cum de s-a remediat singura situatia, dar oricum ma bucura acest fapt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări