csl1131 Postat Mai 29, 2005 Partajează Postat Mai 29, 2005 care ar fi impedanta minima pe la boxe ...??ma refer cam pe toata banda de frecventa..cam care e minim...in principal nu numai la difuzoare, cu la boxe cu totul..dif+filtru..deci cam cele de 8 ohmi cam cat e imp minima..si la cele de 4 cam care e minim...stiu ca unele boxe de 8 ohmi ajungeau aproape la 2 ohmi..la 3 ajungeau linistit..unele...(daca nu ma insel)deci cam care e imp minima.. ???(la orice frecventa..adica nu conteaza frecventa..impedanta minima pe tot spectrul audio..) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 sa mai discutat despre inpedanta minima Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 7, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2005 unde ca am dat search si nu am gasit.... :? :cry: deci eu vorbesc pe toata gama de frecventa..inpedanta daca vrei.. adica nu rezistenta in curent continu....ci reactanta sau impedanta de pe toata gama de frecvenat 20hz -20khz.. cam care ar fii cea mai mica.. asta nu am gasit Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 programele de calculat boxe in general calculeaza acest lucru :P Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 8, 2005 Partajează Postat Iunie 8, 2005 sau fizica de clasa 12-a :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum