Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scala Darclee 3

marianjoita

Postări Recomandate

Nu am rabdat si trebuie sa va spun ca am tras (acum 20 de ani) io si nevasta 2 -3 zile de scalele la Darclee -ul lui socru-meu pina am reusit sa fac ceva cat de cat acceptabil .A fost un cosmar...

Link spre comentariu

Nu este chiar asa o problema inspaimantatoare montarea atelor de scala la Darclee3. Scala de ultrascurte am refacut-o de 2 ori, o data cand am demontat blocul UUS si l-am modificat pentru banda vest, apoi cand a cedat arcul care tinea ata intinsa, pentru ca era ruginit - cam dupa jumatate de an de la modificare. Se demonteaza in ordine: traful de retea, se scoate sasiul cu totul, se demonteaza butoanele apoi geamul scalei. Cu putina atentie se observa clar traseul atei, in zona butonului de acord sunt niste scripeti foarte mici (role) si acolo e putin mai "complicat" dar nu cine stie ce. La ata pentru lungi/medii/scurte nu am umblat, dar pare mai simplu decat cea de UUS.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări