luciann Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Are cineva idee daca exista o lista cu asa ceva? vreau sa zic acele combinatii care se formeaza intre cei 26 de "pini", eu am incercat sa le caut cu o sarmulita, am gasit o groaza, aproape tot, dar mai am nevoie pentru CTRL, F-urile, P, si cam asta ar fi ce-i mai important. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 care cei 26 de pini? te referi direct la matricea de butoane, sarind peste microcontroller? daca e asa, atunci asta difera de la tastatura la tastatura. tot ce e standardizat e ceea ce trimite tastatura catre pc. si nici aia total. Link spre comentariu
luciann Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Pai da la cei 26, exista alta varianta mai buna ? Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 banuiesc ca ai vreun microcontroller si vrei sa te legi de tastatura. in cazul asta mai bine te legi la tastatura prin PS2. Gasesti pe net cum se interfateaza si codurile. Google te ajuta. Link spre comentariu
luciann Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Cred ca e mai complicat asa, eu vreau sa ma leg pe astea 26 de pini, am gasit aproape tot, am gasit si P-u in final, da nu gasesc in ruptu capului CTRL :|, ai vreo idee cum as putea? un link sau ceva Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 ti-am spus, proabil modul in care sunt conectate tastele intre ele difera de la tastatura la tastatura. Dar nu vad de ce ar fi neaparat greu. Iei un ohmetru, apesi control, iei primul pin si vezi daca are legatura cu vreunul dintre 2 ... 26. Il iei pe al 2 lea si testezi cu 3...26. Link spre comentariu
luciann Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Pai am incercat altfel, dar cam acelasi lucru, am incercat direct in joc, CTRL+L ar trebui sa aprinda lumina in cabina, L era legat astfel in momentu in care as fi gasit CTRL se aprindea, am gasit in schimb unele taste pe care nu le aveam, niste F-uri, space, numa control nu :| Link spre comentariu
luciann Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Dupa multe ore de batai de cap am gasit in final , 25-16 pentru cei interesati ;)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum