Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

COmenzile tastaturii

luciann

Postări Recomandate

Are cineva idee daca exista o lista cu asa ceva? vreau sa zic acele combinatii care se formeaza intre cei 26 de "pini", eu am incercat sa le caut cu o sarmulita, am gasit o groaza, aproape tot, dar mai am nevoie pentru CTRL, F-urile, P, si cam asta ar fi ce-i mai important.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

5

• bogdan_

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

care cei 26 de pini? te referi direct la matricea de butoane, sarind peste microcontroller? daca e asa, atunci asta difera de la tastatura la tastatura. tot ce e standardizat e ceea ce trimite tastatura catre pc. si nici aia total.

Link spre comentariu

banuiesc ca ai vreun microcontroller si vrei sa te legi de tastatura. in cazul asta mai bine te legi la tastatura prin PS2. Gasesti pe net cum se interfateaza si codurile. Google te ajuta.

Link spre comentariu

Cred ca e mai complicat asa, eu vreau sa ma leg pe astea 26 de pini, am gasit aproape tot, am gasit si P-u in final, da nu gasesc in ruptu capului CTRL :|, ai vreo idee cum as putea? un link sau ceva

Link spre comentariu

ti-am spus, proabil modul in care sunt conectate tastele intre ele difera de la tastatura la tastatura. Dar nu vad de ce ar fi neaparat greu. Iei un ohmetru, apesi control, iei primul pin si vezi daca are legatura cu vreunul dintre 2 ... 26. Il iei pe al 2 lea si testezi cu 3...26.

Link spre comentariu

Pai am incercat altfel, dar cam acelasi lucru, am incercat direct in joc, CTRL+L ar trebui sa aprinda lumina in cabina, L era legat astfel in momentu in care as fi gasit CTRL se aprindea, am gasit in schimb unele taste pe care nu le aveam, niste F-uri, space, numa control nu :|

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări