Vizitator cernovschiandreea Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 am un nokia 2630 de 2 ani si a mers foarte bine pana nu de mult cand a inceput sa se stinga singur cand apare un pliculet ca atunci cand primesti sms,apoi se aprinde singur si sta aprins pana apare acel pliculet.ma puteti ajuta cu vreun sfat? multumesc anticipat Link spre comentariu
ratza Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Exact la fel face al lu' nevast?-mea. Presupun c? e?ti pe Vodafone, pentru c? se blocheaz? la mesajele primite de la *123# ?i tot ce po?i face e s? sco?i cartela din telefon, s-o bagi în altul, a?tep?i pîn? vine mesajul ?i îl ?tergi. Bagi cartela înapoi la tine ?i ?tergi toate mesajele din telefon. Trebuie s? fii iute de mîn? ca s? apuci s? intri în meniu ?i s? ?tergi tot, dar tot o s?-?i ia vreo juma' de zi. Recomand nervi tari, telefonu' lu' nevast?-mea ?i-a luat pumni zdraveni pentru asta. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 E de la soft, cunosc 3 astfel de telefoane care de noi (maxim 1 luna de folosire) se restarteaza in momentul cand intrii in folderul "ciorne" Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 da,ai dreptate...resofteaza telefonul acasa si nu vei mai avea probleme. Softul il gasesti pe www.nokia.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum