Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce imi trebuie sa pun sistemul logitech x530 in masina?

Vizitator cristea09

Postări Recomandate

Vizitator cristea09

Salut,As vrea sa pun sistemul Logitech X 530 in masina dar nu stiu sigur daca merge cu invertor(nu stiu daca am pronuntat corect),din 12 v sa fac 220.Probabil voi stiti mai bine despre ce vreau sa zic deasta am si scris pe acest forum.Daca merge cu acest invertor,cam de cati Watti ar trebui sa fie minim?Daca nu e posibil ce as putea face?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• StefanAndrei

3

• Dj_Dog

2

• lucione_cip

2

Top autori în acest subiect

Nu vad de ce nu ar merge sistemul tau la masina, dar iti trebuie un cunvertizor in jur de 100W ceea ce nu ii vad rostul, o sa ajungi cu convertizorul poate mai scump ca sistemul. Daca te pricepi un pic la electronica iti faci singur un SMPS si nu la 220v ci desfaci sistemul si vezi la ce tensiuni ai.

Link spre comentariu
Vizitator cristea09

Nu prea ma pricep asa bine la elctronica,asa ca te rog sa fi putin mai explicit si cu rabdare:DTrecand peste faptu ca pierd garantia,daca il desfac oare ce tensiuni ar putea sa fie in el dupa parerea ta?mai mult de 24v?crezi ca as gasit un transformator care face din 12 spre 24 sau cat ar fi devoie fara sa mai folosesc acel invertor pt 220.Zimi ce as putea modifica inauntru sistemului?Dar as vrea sa il pot folosi si pt casa cand e nevoie.Mersi mult de ajutor

Link spre comentariu

cel mai simplu si cel mai sigur e sa cumperi un invertor audio 12-220V de vreo 3-400W CARE SA MEARCA CU SARCINA INDUCTIVA si ai scapat de probleme

Link spre comentariu

invertoarele din comertul romanesc, de puteri 100 -150W, nu tin o sursa in comutatie de laptop, deci un consum sub 100W

in plus un trafo nu se comporta asa bine pe forma de unda data de acele invertoare, nici nu se apropie de ceva care sa semene cu o sinusoidala.

fie iri cumperi o statie si folosesti satelitii din casa, tot pe acolo ajung costurile, fie lasi sistemul pentru ce a fost el conceput, adica "use only indoor"

Link spre comentariu

un invertor 100-150 W e arhisuficient

poti sa explici de ce e suficient o asemena putere? :sparge:
pai acel sistem are o putere de cam 60 W rms(distorsiuni cu carul)

si spunem ca randamentul e de 60 %

deci ar fi nevoie de un traf de 100W

un invertor ce va scoate 100 - 150 W reali si suporta sarcini inductictive va face fata cu brio

asta e explicatia mea

Link spre comentariu
Vizitator cristea09

Hai sa o lasam balta si sa nu ajungem la cearta.Tine-ti ironia pt tine.Am spus ca nu ma pricep asa de bine si doar am intrebat ceva.Si daca tot te pricepi tu asa imi poti recomanda o firma mai buna de invertoare?Stiu ca sunt chinezarii dar macar mai bune!

Link spre comentariu

Nu ?tiu s?-?i zic o firm? de invertoare pentru c? nu am folosit niciodat? a?a ceva ?i, sincer s? fiu, nu prea le v?d rostul. Nu e mai simplu s? investe?ti banii într-un CD player ?i ni?te difuzoare mai r?s?rite?Îmi cer scuze dac? am fost prea ironic în posturile anterioare. Serios.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări