Vizitator vlademagda Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 ...buna...sint nou in forum si domeniu si am nevoie de un mic ajutor...problema e urmatoarea...de curind mi-am "bagat" net acasa si dupa citeva zile mi-au aparut citeva probleme...nu mari dar nu stiu ce sa fac...NU AM FACUT SI NU FAC PIRATERIE !!!...CALACULATORUL L - AM PRIMIT CADOU CU WINDOWSUL GATA INSTALAT...1...am xp si imi apare , la deschiderea calcului WINDOWS GENUINE...intrebare cum pot anula asta ca sa nu mai apara dupe ce reinstalez windows... 2....sint abonat la upc cu netul si intrebarea e...daca reinstalez windows-ul trebuie sa reinstalez si modemul sau intra automat dupa ce dau drumul la internet explorer....3...si la yahoo , prietenii nu-mi apar conectati ca pina acum (inainte am fost pe calculatorul lui cumnatului)...tanks for help ... Link spre comentariu
Vizitator Lorand27 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 ...buna...sint nou in forum si domeniu si am nevoie de un mic ajutor...problema e urmatoarea...de curind mi-am "bagat" net acasa si dupa citeva zile mi-au aparut citeva probleme...nu mari dar nu stiu ce sa fac...NU AM FACUT SI NU FAC PIRATERIE !!!...CALACULATORUL L - AM PRIMIT CADOU CU WINDOWSUL GATA INSTALAT...1...am xp si imi apare , la deschiderea calcului WINDOWS GENUINE...intrebare cum pot anula asta ca sa nu mai apara dupe ce reinstalez windows... 2....sint abonat la upc cu netul si intrebarea e...daca reinstalez windows-ul trebuie sa reinstalez si modemul sau intra automat dupa ce dau drumul la internet explorer....3...si la yahoo , prietenii nu-mi apar conectati ca pina acum (inainte am fost pe calculatorul lui cumnatului)...tanks for help ... SalutIti apare windows genuine advantage notifications?Atunci intra in C:\windows\system32 si sterge directorul care incepe cu KB507490 sau care o fi ala e numai unul singur cu KB. E un update pentru windows un soft care daca e instalat te anunta la intervale aleatorii ca copia ta windows nu e legala( chiar daca e, am auzit cazuri unde iti dadea mesaje aiurea chiar daca erai in ordine cu licenta). iar la restul nu inteleg care e problema? Link spre comentariu
Vizitator vlademagda Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 sint abonat la upc cu netul si intrebarea e...daca reinstalez windows-ul pe alt calculator si conectez modemul la el (pe care il am acum) trebuie sa reinstalez si modemul sau intra automat dupa ce dau drumul la net....3...si la yahoo , prietenii nu-mi apar conectati ca pina acum (inainte am fost pe calculatorul lui cumnatului)...tanks for help ... Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Cauta pe toren?i LAST XP V22 si ai si licenta si multe prog preinstalate. Daca ai modem+ul in casa adica cutiuta aia trbuie sa intre automat.Succes Link spre comentariu
Vizitator vlademagda Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 tank you very much si o sa-ti dau :smt103: daca ne-om intilni cindva Link spre comentariu
Vizitator Csroluxx Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Ca sa poti anula "Windows Genuine" este relativ simplu, o cautare cu google si ai informatii despre ceea ce doresti . sau vezi aici http://www.mydigitallife.info/2006/04/2 ... ag-screen/ Piraterie software - Utilizarea ilegala de software apropo de ce spuneai tu Da o noua reinstalare a Window-sului inlatura aceasta problema ! Faptul ca vei gasi un windows cu licenta pe torrente va duce intr-un final tot la acelasi "Windows Genuine"... Daca vei citi pe linkul de mai sus ai sa vezi ca nu este neaparat necesara reinstalarea windows-ului. Pentru a salva driverele instalate pentru modem sint foarte multe programe care fac drivers-backup tot cu google le poti gasi eu personal folosesc driverscanner2009. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Nu mai vorbiti de soft piratat. Incalcati regulamentul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum