Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare B&C

Vizitator bamsebms2

Postări Recomandate

Vizitator bamsebms2

As vrea sa-mi fac un sobwoofer cu difuzor de 18" de putere mare si inca nu m-am decis ce sa iau:ceva pana in 250 euro si bun.

Am vazut nishte difuzoare B&C si voiam sa va cer parerea in legatura cu parametrii generali,care se vad aici http://www.bcspeakers.com/compproducts/ ... 18ps46.htm pt. dif. 18 PS 46 si aici http://www.bcspeakers.com/compproducts/ ... 8pzb46.htm pt. dif. 18 PZB 46.

Pretul primului este de 232 euro iar a celui de-al doilea este de 300 euro.

Ce sa aleg?

Acum poate o sa spuneti ca cel de 300 euro ar fi mai bun ,nu e nici o indoiala,dar voiam sa stiu daca diferenta de caracteristici face diferenta de bani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator DJ DNA

Sper ca ai pile la vama !Vezi sa ceri cretificat EUR1 altfel :300Eur + 20% + 0.5% + 19% = 430 Eur + 40 Eur ( comisionarul vamal ) = 470 Eur .Chiar si cu EUR1 tot nu scapi fara 60 - 70 Euro TVA .Poate o mai merge sa dai 30Eur la soferul autocarului si scapi usor . Eu am auzit ca nu mai prea merge chestia asta in ultimul timp . Iti doresc succes . Eu am stat ultima oara in vama la Nadlac de la 4 dimineata pana la 8 seara pentru o greseala de pe o factura .

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Aha , si vrei sa vii acasa cu avionul gratis :lol: :lol: :lol: Daca o sa dai cu 500w in diful ala in urmatoarel 10 minute o sa te intrebe politia de sanatate .

Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2

Gandul meu este sa-l vand sau sa-l folosesc intr-o discoteca,nu sa-i "dau in blana acasa".Pt. acasa am un subwoofer de 250w cu ampl. de 100w ce mi-e mai mult decat suficient.Vecini nu am in parti,iar sub mine am la 2 etaje mai jos,deci np.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări