Vizitator bamsebms2 Postat Iulie 30, 2004 Partajează Postat Iulie 30, 2004 As vrea sa-mi fac un sobwoofer cu difuzor de 18" de putere mare si inca nu m-am decis ce sa iau:ceva pana in 250 euro si bun. Am vazut nishte difuzoare B&C si voiam sa va cer parerea in legatura cu parametrii generali,care se vad aici http://www.bcspeakers.com/compproducts/ ... 18ps46.htm pt. dif. 18 PS 46 si aici http://www.bcspeakers.com/compproducts/ ... 8pzb46.htm pt. dif. 18 PZB 46. Pretul primului este de 232 euro iar a celui de-al doilea este de 300 euro. Ce sa aleg? Acum poate o sa spuneti ca cel de 300 euro ar fi mai bun ,nu e nici o indoiala,dar voiam sa stiu daca diferenta de caracteristici face diferenta de bani. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 30, 2004 Partajează Postat Iulie 30, 2004 PZB merge mai bine daca privim la specificatii.300 Euro in Romania sau afara ?Cu ce vrei sa il ataci ? Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Iulie 30, 2004 Partajează Postat Iulie 30, 2004 300w afara,pt. ca ma aflu in Spania in acest moment.De "atacat",o sa-l atac cu un 500w/8ohm. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 30, 2004 Partajează Postat Iulie 30, 2004 Sper ca ai pile la vama !Vezi sa ceri cretificat EUR1 altfel :300Eur + 20% + 0.5% + 19% = 430 Eur + 40 Eur ( comisionarul vamal ) = 470 Eur .Chiar si cu EUR1 tot nu scapi fara 60 - 70 Euro TVA .Poate o mai merge sa dai 30Eur la soferul autocarului si scapi usor . Eu am auzit ca nu mai prea merge chestia asta in ultimul timp . Iti doresc succes . Eu am stat ultima oara in vama la Nadlac de la 4 dimineata pana la 8 seara pentru o greseala de pe o factura . Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Iulie 30, 2004 Partajează Postat Iulie 30, 2004 M-am exprimat gresit;voiam sa zic ca sunt momentan in Spania,dar aici locuiesc de 1 an si ceva,deci daca il cumpar,il folosesc aici. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 31, 2004 Partajează Postat Iulie 31, 2004 Aha , si vrei sa vii acasa cu avionul gratis :lol: :lol: :lol: Daca o sa dai cu 500w in diful ala in urmatoarel 10 minute o sa te intrebe politia de sanatate . Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Iulie 31, 2004 Partajează Postat Iulie 31, 2004 Gandul meu este sa-l vand sau sa-l folosesc intr-o discoteca,nu sa-i "dau in blana acasa".Pt. acasa am un subwoofer de 250w cu ampl. de 100w ce mi-e mai mult decat suficient.Vecini nu am in parti,iar sub mine am la 2 etaje mai jos,deci np. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum