Vizitator marius_mx Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Salut baieti!sunt nou pe acest forum ...dar ma intereseaza si pe mine o schema pentru o statie cb 27mhz si un ampleu pentru ea de 100-300w..care sa fie alimentat la 13.8v.Cel mai preferabil sa fie pe IC-uri sau tranzistori. Am vazut ca sunt multi cei care se pricep in domeniul comunicatiilor,eu sunt bota,dar cred ca sunt in stare sa execut daca am schema.Pentru cei care vor sa ma ajute astept mail pe [email protected]. sper ca am postat unde trebuie!Va multumesc Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Salut baieti!sunt nou pe acest forum ...dar ma intereseaza si pe mine o schema pentru o statie cb 27mhz si un ampleu pentru ea de 100-300w..care sa fie alimentat la 13.8v.Cel mai preferabil sa fie pe IC-uri sau tranzistori. Am vazut ca sunt multi cei care se pricep in domeniul comunicatiilor,eu sunt bota,dar cred ca sunt in stare sa execut daca am schema.Pentru cei care vor sa ma ajute astept mail pe [email protected]. sper ca am postat unde trebuie!Va multumesc NU cred ca te va ajuta cineva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum