Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ampermetru tip E6

electriclicdoll

Postări Recomandate

As dori un ajutor pt o schema.As dori o schema pentru un ampermetru.As vrea sa fac la mine la atelier o instalatzie pt a proba una alta.instalatia vreau sa fie in felul urmator:O priza unde bag comsumatorul,ampermetru si un bec care sa-mi arate daca consumatorul face contact!Multumesc celor care isi rup timpul si si-l vor rupe pt. un ajutor sau pentru a ma ajuta cu schema!Rog cat mai repede ajutor deoarece am un motor de probat!Multumesc anticipat! :bananaparty: :bananaparty: :bananaparty:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electriclicdoll

9

• Stefan

7

• Mosu Tuti

3

• MifTy

2

Top autori în acest subiect

hai ma akuma sariti la gatul omului. am avut si yo momente.deci eu am facut topicul asta pentru ajutor si altele nu pentru critici!Multumesc pentru cei care isi vor rupe timpul! :wav: :wav: :wav: :jytuiyu :jytuiyu

Link spre comentariu

Ha ! Ha ! ............daca nu-i fudul parca nu-i destul.

Daca pui ampermatrul, de ce iti mai trebe bec sa vazi daca face contact ?

Am impresie ca nici de "Kiriicof" nu ai auzit.

Mosu Tuti.

Link spre comentariu

cine e Kiriicof ? sper ca nu e tipul ala cu teoremele lui enervante :rade: electriclicdoll fie ai o problema fie eu nu inteleg ce vrei sa faci, cum adica

O priza unde bag comsumatorul,ampermetru si un bec care sa-mi arate daca consumatorul face contact!

becul il inteleg ca o protectie pentru ampermetru, poate consumatorul probat e in scurt si astfel arzi ampermetrul dar cum "consumatorul face contact" ? daca acel consumator nu face contact clar ampermetru nu o sa indice nimic, dar asta se poate intampa si pentru un consumator defect, asa ca eu tot nu inteleg utilitatea.
Link spre comentariu

dupa parerea mea , cred ca domnul acesta electriclicdoll chiar face misto de noi...acum nu foarte multa vreme se dadea rotund ca stie totul despre aparatele de masura si se lauda ca dinsul a deschis acel topic facindu-ne imensa favoare de a ne lasa sa vorbim despre acest subiect ATIT DE BANAL pentru dinsul... :rade: iata de ce consider chiar jignitoare deschiderea acestui topic de catre acest domn , si propun onorabililor moderatori inchiderea lui...!

Link spre comentariu

oricum va multumesc la toti pentru ca mi-ati facut schema. acum sa facem placerea domnului si sa inchida topiculMultumesc celor care mi-ai desenat schema!

Link spre comentariu

...si scuzati-ma dar cred ca e vina mea. eu nu fac misto de voi,mie chiar imi place sa scriu pe forumul asta dar cred ca m-am exprimat eu gresit!imi cre scuze!

Link spre comentariu

electriclicdoll nu noi am inceput sa ne laudam ca stim totul despre aparatele de masura (oricum asa ceva nu e posibil)

oricum va multumesc la toti pentru ca mi-ati facut schema.acum sa facem placerea domnului si sa inchida topiculMultumesc celor care mi-ai desenat schema!

pai te lauzi cu un atelier, asa ca nu inteleg de ce trebuie sa iti faca cineva schema.oricum nu o sa intelegi nimic din schema , si poza asta spune tot. http://i32.tinypic.com/4vltg2.jpgsi nu intelegi de ce sunt oamenii rai ? :da cam asta ai spus in topicul ala cu aparatele de masura, unde noi aveam voie :ras: sa discutam/intrebam despre aparatele de masura.

s-o crezi tuh! eu am 26 anii si lucrez la iret de 10 ani! am facut topicul asta pt voi k yo stiu totul despre aparate de masura! Nu am nevoie de sfaturi!!!

Link spre comentariu

si poate spui mai clar ce vrei ? adica explica in detaliu ce vrei sa iti arate becul si ce vrei sa iti indice ampermetrul.ce fel de consumatori probezi? putere mare ?

Link spre comentariu
electriclicdoll nu noi am inceput sa ne laudam ca stim totul despre aparatele de masura (oricum asa ceva nu e posibil)

oricum va multumesc la toti pentru ca mi-ati facut schema.

acum sa facem placerea domnului si sa inchida topicul

Multumesc celor care mi-ai desenat schema!

pai te lauzi cu un atelier, asa ca nu inteleg de ce trebuie sa iti faca cineva schema.

oricum nu o sa intelegi nimic din schema , si poza asta spune tot. http://i32.tinypic.com/4vltg2.jpg

si nu intelegi de ce sunt oamenii rai ? :da

cam asta ai spus in topicul ala cu aparatele de masura, unde noi aveam voie :ras: sa discutam/intrebam despre aparatele de masura.

s-o crezi tuh! eu am 26 anii si lucrez la iret de 10 ani! am facut topicul asta pt voi k yo stiu totul despre aparate de masura! Nu am nevoie de sfaturi!!!

deci, domnu' stefan_ro nu în?eleg cum a?i putut sc?pa din vedere aceast? extrem de minunat? ?i bine documentat? parte a sitului domnului electriclicdoll: http://electriceni.piczo.com/automatede ... var=000044

nu m? iau de unde e hostat (una din gazdele celebre pentru tonele de reclame nes?rate cu care-?i "îmbun?t??esc" paginile) ?i nici de cum arat? situl, c? arat? jalnic, deh, nu to?i putem fi "webdezaineri", dar, d?-o dreq de treab?, dac? tot furi, m?car f?-o subtil!!!

mai ales c-ai ciordit de la o anume persoan? pe forum, al c?rui nick începe cu n, se termin? cu o, ?i are o _ pe la mijloc... sunt cel pu?in 5 poze pe care apare undeva nickul lui acolo, plus ne?te desene de la un anume belgian (belgian era??? sau olandez?? tony van roon) binecunoscut majorit??ii forumi?tilor...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări