Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• m4xx

3

• csl1131

2

• Haralambie

1

• avyrez

1

Top autori în acest subiect

ala este site-ul celor(unu' din ele ;) ) FLAMINGO COMPUTERSparereamea(au preturi destul de bune...mai ales la acele KIT-uri GRAND HIGH (boxe) + amplif (GH sau SONY)) :wink:

Link spre comentariu

unele din boxele alea de la ei, sau sistemele alea x.1 le-am auzit si mie mi se pareau ca se aud ca naiba...probabil sunt unii care le plac cam cum suna(cred ca surzii le indragesc..) :P parerea mea e ca majoritatea doar aspectul e la ele.(cum de altfel majoitatea care sunt prin altex, flamingo, si altele..)iar alea grand high..nu mai stiu daca sunt cele la care am auzit un vanzator ca zicea ca au ars in magazin un tw la ele... si can am intrebat vanzatorul sa recomande ceva ce suna bine intr-o camera, si care sa nu se strice, si sa ife fiablile..tot la alea mi-a aratat :shock: :shock: :shock: (s-ar putea sa incurc..nu sunt sigur)

Link spre comentariu

"unele din boxele alea de la ei, sau sistemele alea x.1 le-am auzit si mie mi se pareau ca se aud ca naiba... "frate firmele ale caror produse le comercializeaza SUNT DESTUL DE BUNE SI RECUNOSCUTE INTERNATIONAL :) adica: JAMO, JBL, TANNOY, PANASONIC, INFINITY, PIONEER..etcdeci nu cred ca magazinul e de vina ca tie nu-ti plac produsele acestor firme...PRODUSELE SUNT ABSOLUT ORIGINALE...nu cred ca cineva ar putea contesta acest lucru... :cry:

Link spre comentariu

hei..nu sziceam absoult toate..unele..pe majoritatea nu le-am vazut...daca tu le-ai vazut si iti plac.. ff bine.. eu unele pe care le-am vzut nu imi prea placeau..cele care nu le stiu..nu zic despre ele nik...

Link spre comentariu

adica: JAMO, JBL, TANNOY, PANASONIC, INFINITY, PIONEER..etc :cry:

Adica Jafuri cu emblema.
Nici chiar....... toate cred ca sunt pe bass reflexie ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) nu ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Link spre comentariu

asta parerea lu' vasile...nu tre' sa ziceti toti ca el, nu ? :cry: pt mine alea sunt niste produse foarte BUNE pe care mi le-as dori :wink:decat YDD-urile mele sau kiturile de la ADELAIDA...daca voi aveti acasa boxe B&W de 50.000E ...varfu ala de gama...de se produc cateva sute pe an...sau mai stiu yo ce boxe cu nisip din Sahara in ele...care costa cat apartamentu' meu+masina+10.000E...normal ca niste floor standere de 6 mil vi se par JAFURI :roll: :roll: :roll: :roll:

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

m4xx - eu unu nu am! shi.. sincer... nici nu`mi doresc B&W - n`am apucat sa ascult niciodata; poate o sa ascult; dar de ascultat am ascultat GH-urile alea de la flamingo; stii unde se aud bine?! pe o terasa... unde se aude ele cum se aud (in fundal si/sau infundat); eu unu am niste boxe.. nush daca se pot numi boxe; da` deja mi`am facut o parere..

Link spre comentariu
Vizitator dreadboy

eu unu imi pun acum intrebarea... SE MAI GASESTE PE PIATA CEVA "DE FIRMA" NOU (nu sh) SUB !) 10 mil CALITATIV?! cand zic de firma ma refer CHIAR la firme.. CUSTOM INSTALATION SI DYI stiu sigur ca potzi face ceva calitativ cu 10 mil... pararea mea!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator hombrero

Pe la iesirea din BUC spre Giurgiu era unul care construia cutia, o echipa(cei drept cu dif aproape orig),punea firma JAMO, JBL,INFI... si unele le gaseai in metro(ziceai ca sunt orig. dar.....vapor pe uscat). Era cumnatul unui fost coleg de serv. prin 2003, acum nu mai stiu daca mai fac.....dar tot ce se poate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări