Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe cerwin vega

pavel86

Postări Recomandate

Dupa parerea mea absolut subiectiva, cele mai smechere incinte PA facute vreodata, sunt JBL din seria HLA. Sunt de pe alta planeta. Am si acum splina rupta, de la un concert. Asa ceva eu n-am pomenit... 

Posted Image

Posted Image

Pe de alta parte, iti garantez ca daca ar avea bani digeii aia de pe la noi, si-ar lua L-Acoustic...

Scuzati-mi expresia, se p.................. pe panarama aia de CW, din avion...

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator Cristea Makaveli Cosmin

Dl Nomikos, dvs sunteti posesor acestui brand  Cerwin Vega ve 12 ? Puteti sa mergeti la orice concert dar, una este sa le aveti dvs si alta este dor sa visati la ele.

Camera mea are 25 mp si pot spune ca se aude mai tare ca si in  club, bass tot ce vrei mi-a crapat si rigipsu.

La noi in Romania exista doar intr un singur magazin pe stoc aceste boxe..  http://www.aoy.ro/boxe-standfloor/23669-cerwin-vega-12.html

https://www.youtube.com/watch?v=38DvaqdZ6DM

http://en.wikipedia.org/wiki/Cerwin-Vega

http://en.wikipedia.org/wiki/JBL

Cerwin vega in 1954, and became noted for producing an 18" speaker capable of producing 130 dB in SPL at 30 Hz

Jbl 1970s. Both of these were near-copies of Altec Lansing products. The first original product was the D130

Sa imi spuneti ce diferenta este intre cele doua branduri

Editat de Cristea Makaveli Cosmin
Link spre comentariu

inca o data repet ce am spus mai sus... cerwin vega exista pe piata din 1954 , este o firma mare , o recomand pentru achizitie...si nu cred ca vor fi nici macar cit degetele de la o mina useri pe acest forum care sa spuna ca au asa ceva in posesie...!

întâmplător se face să fiu user pe acest forum ,tot întâmplător momentan posed două perechi de cerwin vega  XLS 215 şi VE-15 (am avut şi trei perechi cerwin vega simultan cele deja menţionate + XLS12) în decursul timpului am fost posesorul a numeroase boxe  dar am rămas la  cerwin vega "relativ-întâmplător".

PS  foarte bun raportul calitate/preţ pentru boxele cerwin vega aproape imbatabil.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator Cristea Makaveli Cosmin

Daca si astea sunt urate  :56  Atunci eu sunt Eminescu :aplauze

Totusi eu spun sa nu ne mai contrazicem pe tema asta

Pana nu detineti aceste produse ( Cerwing Vega Ve 12F- Amplificator Harman Kardon 670-HK-Cd Player Kenwood)  Thank you have a nice day.

Editat de Cristea Makaveli Cosmin
Link spre comentariu

@nomikos nu te supara pe mine, zici ca boxele Cerwin Vega sunt ''urate cu spume'', dar tie iti plac asa de mult șifonierele cu difuzoare postate de tine mai sus in link-uri de la youtube ?

Nu comentez sunetul ca ala nu reflecta nimic intrand in microfonul camerei de filmat si apoi ascultat pe youtube, sunt de acord cu tine ca bârâiala postata mai sus de @Cristea Makaveli Cosmin nu e un criteriu sa cumperi niste boxe

Foarte bine ca domnul @valderama este unul din cei care au detinut si inca mai detine diferite modele din aceste boxe si ne poate spune o parere

Interesant e ca multi care isi dau cu parerea de aceste boxe nici macar nu au avut asa ceva sa le asculte la ei acasa, imi aduc aminte ce laturi mi-am luat in cap cand mi-am laudat boxele mele Cerwin Vega CLS10 ca suna bine (pentru urechile mele) la care ascult zi de zi

Editat de maxente
Link spre comentariu

Daca si astea sunt urate  :56  Atunci eu sunt Eminescu :aplauze

Totusi eu spun sa nu ne mai contrazicem pe tema asta

Pana nu detineti aceste produse ( Cerwing Vega Ve 12F- Amplificator Harman Kardon 670-HK-Cd Player Kenwood)  Thank you have a nice day.

Tu esti constient ca am o scoala de design in spate, nu? Ce zici, stiu ce-i aia design? Facand abstractie de subiect.

Sifonierele postate de mine sunt un form follows function, arata fix asa cum ar trebui sa arate, in scop strict acustic. Exceptie lacul ala in paishpe straturi...

Vrei sa vorbim de design?

Posted Image

Scuze de off-topic, ma retrag.

Link spre comentariu

Pai atunci daca tot suntem off topic pun si eu o intrebare de nestiutor si fara scoala de ''dizain'' legata de șifoniere si alte cotețe cântătoare - inginerii aia prosti americani care au facut boxele alea Cerwin Vega de ce or mai fi facut pâlniile alea la difurile de medii si inalte, nu tot ''in scop strict acustic'' ??? Asta ca sa va citez din postul de mai sus

Imi cer scuze daca se intelege gresit, nu caut cearta

Posted Image

Editat de maxente
Link spre comentariu

Că sunt urâte cu SPUME, nu mai contează. Ce anume fac ele atât de bine, concret?Chiar sunt curios... În afară ca mișcă tigăile din dulap.

Înţeleg că pentru dumneata în primplan se situează aspectul/înfăţişarea (să dea bine la ochi ,urmăreşti efectul vizual) sunt însă unii care neglijează înfăţişarea boxelor şi urmăresc efectul acustic.

Câţi dintre melomani ţin dulapul cu tigăi în vecinătatea boxelor cerwin vega ?! ,probabil/posibil dumneata ai avut această experienţă cu tigăi dispuse chiar în boxe(dulapuri cu tigăi).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Oameni buni, boxele CW or suna bine dar au aspect de boxe furate din club si aduse acasa.

Eu personal il sustin pe Nomikos. Daca vrei niste incinte care sa te satisfaca din toate punctele de vedere ....pai trebuie neaparat sa aiba aspect si sa sune bine.

Nu pot crede ca cineva ia niste boxe care suna foarte bine si nu il intereseaza aspectul lor si le ascunde in dulap sau dupa perdea.

"O fi femeia buna la suflet dar mai trebuie si putin aspect"

Plus ca difuzoarele au o garnitura atat de hidoasa si de pitzi de i-mi vine rau.

Asta este parerea mea..i-mi pare rau.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Da  topic  care  se discuta din  data  de   " Postat 29 august 2009 - 09:08"   :95   si  pe  urma  reinviat    !   Pareri  pro  si  contra  ca  de  obicei  la  discutiile  despre  boxe  si  amplificatoare  !   Ca  si  cum  am  lua  un  automobil  si  i-am  monta  diverse  roti   mai  mari  sau  mai  mici  si  pe  urma  am  compara  performantele  !   Boxele  se  aleg  in  functie  de  ce  amplificator  detii  si  daca  esti  cunoscator  neaparat  trebuie  auzite  acele  boxe  si  auzit ce  " sound"   au .  Cum  arata  este important  ca  sa  se  potriveasca   cat  de  cat   si  la  aspect   .    Inchei  cu un  moto spus de  cineva  candva    pe  forum :

"Lasati urechea sa fie arbitrul performantei audio si permiteti masuratorilor stiintifice sa va completeze, doar, aprecierea. In fond, voi sunteti tinta finala a industriei audio! "

Restul  e  can  can  ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări