Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe cerwin vega

pavel86

Postări Recomandate

@dj_bryz eu te intreb scurt ca sa nu o mai ardem cu prea mult offtopic - ai avut asemenea boxe, le-ai ascultat, le-ai comparat ???

Daca da spune-ne si noua ce parere ai avut despre ele. 

Am inteles nu iti place nici tie aspectul lor si e ok, nu te poti kk in gustul omului, dar spune-ne si noua macar acustic ce parere ai de ele

Nici mie nu imi plac sifonierele lu' mamaie puse de nomikos mai sus, mult mai bine arata boxele mele ca alea, (din punctul meu de vedere) dar asta nu inseamna ca nu se aud bine

Hai sa nu ne mai dam cu parerea aiurea despre ceva privit doar din niste poze fara macar a fi incercat si probat

Editat de maxente
Link spre comentariu

Oameni buni, boxele CW or suna bine dar au aspect de boxe furate din club si aduse acasa.

Prin "or suna bine" spun ca nu stiu cum suna...dar nici nu am dat vreo parere despre sunet..ci doar arunc cu batul dupa aspect ...atat.

Maxente nu te stresa.............. eu am zambit cand am scris si din pacate nici "nu am ce sa ard ca s-a cam scumpit" :hdgfhgdf

Eu cred ca "sifonierele" alea nici nu trebuiesc bagate in topic CW...pentru ca nu au loc din toate punctele de vedere.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Mda... e clara treaba, vorbim discutii ! 

Unii pun poze si filme cu dulapuri si sifonierele altora

@dj_bryz pune poze de la sculele lu' matale, lasa ca e plin netul cu sculele altora, alea le pot vedea si eu fara sa le posteze unul si altul, hai sa vedem ce ai tu si apoi mai vorbim de sunet aspect si alte cele !

Editat de maxente
Link spre comentariu

Sanyo SX-1100 ....niste boxe foarte bune.... pentru mine.La vanzator acasa am facut si eu greseala sa decid dupa numele firmei si am lasat boxele acestea Sanyo la coada listei de proba inainte sa le ascult. Am ascultat la vanzator Jamo 9083, Pilot RS3, Magnat concept 2, Technics SB-ex2, Denon SC-600S,Sony SS-E31si cred ca mai imi scapa ceva....

La sfarsit ce crezi? Am ales Sanyo .....pentru ca nici o incinta din toate ascultate atunci nu a avut asemenea dinamica si ...nici una nu cobora atat de jos. Deci nu judecam dupa firma pana nu ascultam....dar ma repet iar ,eu m-am referit la aspect si la orbitul ala roz de copii dupa marginea difuzoarelor de CW.

Imi pare rau ca nu pot incarca deocamdata filmulet cu proba si poze cu plasele puse......sunt Macabre :dsgfds

Plus ca eu nu suport conul basilor vopsit sau din plastic sau alte balarii.

http://audiozavar.com/archives/17065

post-209663-0-91743400-1417703228_thumb.jpg

post-209663-0-21743600-1417703369_thumb.jpg

post-209663-0-35469900-1417703423_thumb.jpg

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

E asa da, mai putem discuta !

Foarte bine ca ai avut sansa sa asculti mai multe boxe apoi sa tragi o concluzie

Sincer nici mie nu imi place râla aia de culoare roșiatica la boxele mele, din cate vad eu asta e o ''traditie'' a celor de la C.W. ca vad asta si la boxele lor din gama profi asemeni si la conul ala al basilor care are litera V de culoare alba, o alta chestie care nu imi place e râla  din burete cauciucat si nu din cauciuc cum as fi vrut eu mai ales ca am mai vazut multe boxe vintage la care râla aia era macinata de tot

Intr-adevar aspectul boxelor aduce mai degraba a aspect de boxa din gama profi decat unul din categoria home, dar lucrurile astea mai putin ma deranjeaza, imi place sunetul foarte ''viu'' la voce si frecventele inalte pline de detalii fine, basul e si el destul de puternic si bine conturat asta e cea ce conteaza, restul le-am lasat pe locul doi si nu le mai bag in seama

Inca n-am avut sansa sa le compar decat cu niste boxe Sony nu mai retin modelul, mi se pare ca erau comercialozate prin metro, in orice caz era cel putin catastrofale in comparatie cu ale mele

Editat de maxente
Link spre comentariu

Fiecare alege boxele dupa preferintele proprii. Daca se poate observa in prima mea poza ...amplificatorul are inaltele la maxim pentru ca eu asa ascult. Prefer vocea si inaltele fine si frecventele joase sub 45hz cat se poate....si drept dovada nu mai vreau subwoofer pentru ca nu e nevoie si nici nu prea eram adeptul. Acel onkyo ataca boxele cu volum la 3 sferturi si rezista perfect. Din experienta mea mica spun doar ca am avut un rockford fosgate de 12inch cu incinta bass reflex un fel de t-line ... si nu cobora atat de jos cum o fac astea. Fiecare lauda boxele lui intr-un anumit fel...si este posibil ca altcineva sa-mi spuna ca boxele mele nu suna bine si ca el prefera doar "poc" de toba la 60hz.

Vanzatorul le adusese de 1 zi si nu apucase sa le asculte ...si deja batuse in cuie un pret.....eee cand le-am probat parca vroia sa il mareasca putin dar i-am dat banii imediat si s-a potolit.

Poate intr-un alt topic aflu si eu ce fel de difuzoare (firma) sunt puse pe cutiile astea ale mele.

Sincer sa spun..."V-difuzorul" e si el ciudat ..insa daca urechile sunt gadilate de sunetul boxelor ,nu mai conteaza nimic.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu
Vizitator Cristea Makaveli Cosmin

dj_bryz..Noi vorbim aici de un brand cu un nume mare Cv. Nu no name -Sanyo SX-1100

Eu chiar detin  Cerwing Vega Ve 12F- Amplificator Harman Kardon 670-HK-Cd Player Kenwood

Garniturile de la boxe sunt difuzoare din fibra de sticla.

1) Au flexibilitate mai mare ca si alea din cauciuc si rezista la ultra vibrati

2) Au filtre Tratate cu argint ferofluid

3)Boxele in realitate arata super bine

4) Se aud foarte bine peste asteptari

5)In trecut am detinut  JBL JRX125

6)Eu sunt multumit cu astea CV

Pe mine nu ma intereseaza aspectul, ci cum suna,  le-am achizitionat pentru camera.

A avut un prieten modelul,  ve 12 am fost la el, le-am auzit, mi-a placut cum se aud.

Pentru galagie in trecut am avut JBL JRX125

Vorbind despre flexibilitate un review

Editat de Cristea Makaveli Cosmin
Link spre comentariu

...................

intr-adevar asta da test de flexibilitate :rade:

Tipul din videoclip este un imbecil :nebunrau: sau mai bine s-ai zic un criminal :nerv de difuzoare .

Stau si ma intreb daca tipul ala a auzit cum lovea carcasa bobinei partea inferioara a magnetului ,  dupa asemenea hal de test oare suna  mai bine ??? difuzorul montat inapoi  in incinta :rade:

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

intr-adevar asta da test de flexibilitate :rade:

Tipul din videoclip este un imbecil :nebunrau: sau mai bine s-ai zic un criminal :nerv de difuzoare .

Stau si ma intreb daca tipul ala a auzit cum lovea carcasa bobinei partea inferioara a magnetului ,  dupa asemenea hal de test oare suna  mai bine ??? difuzorul montat inapoi  in incinta :rade:

Logic ca suna tot cum a sunt si inainte.Dar dx, daca era membrana din cauciuc iti spun ca se rupea.

Link spre comentariu

De unde ati luat informatiile? Vreau si eu argint ferofluid ;-)

Link spre comentariu

De unde ati luat informatiile? Vreau si eu argint ferofluid ;-)

http://www.cerwinvega.com/home-audio/floorstanding-speakers/ve-12f.html

Specificatii tehniceDenumire:  Boxe Cerwin Vega VE-12FCod producator:  VE-12Garantie tehnica:  24 luniGarantie de conformitate:  24 luniDetalii GeneraleTip  1.0Putere totala  300 WGreutate totala  23.13 KgAltele  - Sensitivity (1w/1m): 93 dB- Protection: Self Resetting, PTC (tweeter), Fuse (woofer)Detalii SubwooferDimensiuni  358.1 x 482 x 838 mmPutere subwoofer  300 WFrecventa de raspuns  28 - 20.000 HzGreutate  23.13 KgDimensiune difuzor  1x 1/4 Treated Silver Mylar Tweeter with Ferro Fluid1

Filtre Treated Silver Ferro Fluid1x 5.25 Midrange with Fiber Impregnated Cone1x 12 Cast Frame High Excursion Woofer inch

Link spre comentariu

dj_bryz..Noi vorbim aici de un brand cu un nume mare Cv. Nu no name -Sanyo SX-1100

Eu chiar detin  Cerwing Vega Ve 12F- Amplificator Harman Kardon 670-HK-Cd Player Kenwood

4) Se aud foarte bine peste asteptari

5)In trecut am detinut  JBL JRX125

6)Eu sunt multumit cu astea CV

Pe mine nu ma intereseaza aspectul, ci cum suna,  le-am achizitionat pentru camera.

A avut un prieten modelul,  ve 12 am fost la el, le-am auzit, mi-a placut cum se aud.

Pentru galagie in trecut am avut JBL JRX125

Ai dreptate ! Eu ma retrag si incerc sa botez boxele mele sa le dau un nume. Sanatate multa si spor la ascultat muzica in fibra de sticla.....eu raman mai underground in old school. Sunt curios daca poti intra si pe facebook cu boxele alea.

App de woofer ai dreptate ,chiar arata bine nu ma asteptam....o merge in masina cu niste neoane rosii?

Ma retrag.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Multumesc pentru portia de ras...

Link spre comentariu

Multumesc pentru portia de ras...

Tu razi de mine ce am scris despre ele? Afirmatia am luat-o de site-ul lor.

Majoritatea din america folosesc firma CV numai aici se da cu pareri negative.

Aici se vede destul de clar cine le foloseste.

http://www.cerwinvega.com/artists-venues.html

Link spre comentariu

Ca  sa  nu  ai   mai  umfle  rasul pe  unii  poate  ne  spune-ti  dvs.    la  ce foloseste    acel tratament  cu  argint  nu stiu  de  care   la  filtre   !    Astept  un  argument  concret  deoarece  suntem  pe  forumul  electronistilor  ! 

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări