Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe cerwin vega

pavel86

Postări Recomandate

cerwin vega este o super firma...brand cu renume...produse scumpe si de calitate...e greu de crezut , avind in vedere preturile , ca sint multi posesori de asa ceva in rsr...sincer , n-am avut asa ceva...am vazut doar in cataloage...oricum , le recomand ca achizitie...din ceea ce este scris in fisa tehnica...e musai sa sune bine...!va mai recomand pe pm inca o marca zdravana , made in usa...!

Link spre comentariu

@ domnule toader... credeti complet gresit... :da chiar nu fac misto de cineva care ar fi gata sa dea aproape 16 milioane pe doua boxe...daca dvs nu ati auzit de o firma mare , asta nu inseamna ca nu exista...inca o data repet ce am spus mai sus... cerwin vega exista pe piata din 1954 , este o firma mare , o recomand pentru achizitie...si nu cred ca vor fi nici macar cit degetele de la o mina useri pe acest forum care sa spuna ca au asa ceva in posesie...!

Link spre comentariu

a deci pretul e la bucata? era sa o musc...cei de pe neomax nu au specificat daca pretul e la bucata sau nu....oricum momentan imi depaseste bugetul. poate pe viitor...sper cat mai apropiat.boxele mi se par super, nu-mi ramane decat sa visez la elemultumec baieti...

Link spre comentariu

D-nul misura, pt ce vrea Pavel credeti ca sant potrivite?Poate au fost Cerwin Wega candva buni,prin anii din urma(multi).16 mil e mult ptr doua boxe?Cred ca pe forum nu sant useri care au asa ceva.Au ceva net superior, chiar DIY.Daca o boxa costa 8 milioane, atunci cat credeti ca a fost la poarta fabricii? Cat s-a investit in asa ceva?Nu vrea sa fac antireclama.Fiecare cu gusturile lui.Pavel, incearca sa le asculti primadata,de preferat cu ce ai tu, in spatiul tau.Altfel, sa nu fii dezamagit.Daca ti-ar spune cineva ca e incantat de ele, le-ai lua?D-nul Misura, daca nu le-ati auzit, cum le descrieti ca sunet, din cataloagele rasfoite?Mai cu bass pronuntat, inalte matasoase?Iar aia cu produse scumpe si de caliate, de unde reiese din pretul de 800 de lei.Ce garanteaza ca timbrul lor va place lui Pavel?Parera mea.Care e marca zdravana produsa in SUA?

Link spre comentariu

@domnul pavel86...pe site-ul respectiv este scris mare de tot pretul...nu ati fost dvs atent...asta e alta mincare de peste...daca va veti uita cu atentie , la jumatatea paginii , chiar la inceputul fisei tehnice este scris destul de clar ... PRET / BUCATA@domnul toader...1-- evident , nu are ce face cu 300 de w in casa...2-- nu conteaza cit au costat materialele , de vreme ce scrie pe site clar ca este o promotie speciala...asta inseamna preturi promotionale...3--nu ma intereseaza ce au alti useri...omul nostru a intrebat ceva concret despre o marca si un model anume...i-am raspuns la intrebare...4-- intr-adevar , este recomandat sa asculti niste boxe inainte de a da banii pe ele...in cazul nostru nu poate sa le asculte , de vreme ce le comanda on line...!poate face asta intr-un singur fel...se suie frumos in tren sau in masina , si face un drum pina la craiova sau pina la bucuresti unde exista cei 2 importatori autorizati pentru cerwin vega...si daca respectivii sint de acord , le poate asculta...iar dupa aceea , daca ii plac , pretul este bun si mai are si banii...poate sa si le cumpere onorabilul client...5--eminence , importatorul unic este doamna menadi...site-ul vad ca e trecut pe acest forum la reclama pe bani ... :da

Link spre comentariu

Deci Eminence e firma minune din SUA.Ce i-ati recomanda ptr camera de la Eminence?Folosesc Eminence, dar nu ptr. camera(cu toate ca s-ar putea ceva OB).Ca fapt divers, am si RFT de 15 inch, vintage as putea sa-l numesc.Coboara mai bine ca BETA15A de la Eminence.On topic, Pavel, are nevoie de 300 de wati, dar nu ptr boxele alea.Sau si ptr ele, dar la 0,5 watt(ma gandesc ca v-ati referit la puterea debitata de amp, nu la puterea suportata de boxe, sau ma insel).A, si mai ceva - Pavel a intrebat clar cine a avut asa ceva pe mana, experienta cu acele boxe,daca stie cineva cum suna(si tot n-are fi trebuit sa se ia dupa asa ceva).Eu macar i-am sugerat altceva, decat sa le recomand cu caldura pe baza cititului prospectelor,fara sa le ascult.Ptr Pavel, daca ajungi in Buc la auditii, vezi ca sant mai multe showroomuri, magazine profilate pe hi-fi.Nu strica sa asculti si altceva.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

parerea mea asculta acele incinte,perceptia sunetului este pur personala,este la fel cum ti ar placea o femeie sau un vin,blonda sau bruneta,sec sau dulcefiecare din noi avem o perceptie particulara a sunetului,la fel ca amprenta digitalaeu am 38 de ani si de la 16 tot cumpar ,construiesc ,diferite incinte,poate anul acesta[attachment=0]EMINENCE.jpg.jpg[/attachment] am ajuns sa fiu multumit de sunetul pe care il redau incintele meleam construit doi monstri cu Eminence beta 15,Eminence alpha6,M.N.C33506am vazut caracteristicile incintelor pe care vrei sa la cumperi si sunt cu mult peste hi fi,totusi daca ai posibilitatea asculta le pe amplificatorul personal,multe incinte nu se potrivesc cu amplificatoarele inca un sfat,nu tot ce este scump este si de calitate,multe firme vind brandul nu calitatea,am fost posesorul unor incinte de 4000euro care nu se auzeau nici macar ca RFT de 50w,nu dau marca ca au fost primite cadou si nu fac nici antireclama

Link spre comentariu

Totusi, poate s-ar potrivi cu ceva lampi de cativa watt sau chiar SS in clasa A.Nu poti sa stii ce spatiu are omul si poate chiar merg pe ce vrea el.Perfect adevarat ca nu tot ce e scump e calitativ.Dar e bine sa fim reticenti la lucrurile foarte ieftine,voluminoase ca materiale si munca si de marca consacrata.Sincer, ma indoiesc de 28 de hz la 93 db la 1 watt la pretul ala.Ce face daca sant parametri reali si isi ia amplif de 300 w cum scrie pe ele si da macar la 30 la suta?Aia mai e auditie decenta cum spera si nu de discoteca?

Link spre comentariu

momentan ca amplificator folosesc un brandt a4028d, cam 2x80w, putin modificat de mine , adica tranzistorii finali inlocuiti cu ceva mai de calitate. suna foarte bine: bass profund, voci si inalte bine definite fara a supara la volum ridicat. Sincer nu am gasit pe net nimik despre el, dar totusi ceea ce conteaza e ca are caracteristicile de sunet ale unui amplificator vintage.sunet superb. ca boxe folosesc niste pioneer cs-777 modelul vechi (adica marca e scrisa cu caractere drepte si nu inclinate)intradevar greseala mea k nu am vazut k pretul este la bucata. eu sunt din satu mare si va da-ti seama ca nu prea am cum sa ajung eu in capitala sa ascult aceste boxe la diferite showroom-uri, cu toate ca mi-ar face o deosebita placere.ideea era sa vad mai multe opinii depsre aceste incinte, sa le compar, sa le analizez si intr-un final sa trag o concluzie. Este adevarat ca perceptia sunetului este diferita la fiecare om in parte, da totusi pe mine ma ajuta parerile voastre

Link spre comentariu

Acum, dupa ce v-ati jucat destul, sa va spun cum stati!- C.V A FOST o firma serioasa, acum, mai putin!- incintele in discutie sunt "glumite" bune pentru manele cu Parizer, sunt din PAL subtire, au timbru colorat, deci nu sunt neutre, iar traductoarele sunt de serie.- C.V. are si o serie Reference la care singura incinta mai la locul ei este cea mai mica, pe doua cai (un bookshelf putin mai gras.Pentru muzica proasta la nivel mare, ca la cumetrie de cartier sunt excelente. Pacat de bani!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări