Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe incepator

nnnnnn

Postări Recomandate

salut!am realizat o incinta cu urmatoarele dimensiuni h=60cm L=36 l=30cm initial facuta pentru niste difuzoare chinezesti (dimensiuni luate la plesneala) acum m-am razgandit si vreau sa fac ceva cu difuri originale. as vrea sa-mi recomandati un dif (bass in special) care sa se potriveasca cu incinta puterea sa fie pe la 200w 4r. eu ma gandeam la blue tech EW-10EP (100W 8R ) ceva mai ieftin nu conteaza puterea sa fie reala si sa se auda cat de cat bine.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nnnnnn

4

• Toader

2

• Jimmy

1

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Ai postat doar niste chestii la plesneala, cum ai si amintit.Ai parametrii T-S la asa zisul difuzor Blue Tech?Cutia e la plesneal.Cum crezi ca se potriveste fara minimul de proiectare?Vrei ceva mai ieftin decat blutec, sa aiba putere reala, sa se auda cat de cat bine?Cam greu, ce vrei tu.Spune si tu o suma, altfel....

Link spre comentariu

nu vreau neaparat ceva mai ieftin si nici diful acela nu e batut in cuie.sa-ti dau o suma ... pe la un milion numai petru bas.as fi intrat pe hi-end da nu stu ce s-a intamplat ca gasesc numa motoare si rulmenti pe el.

Link spre comentariu

La 100 ron pt bass, nu stiu.Incearca P-audio caci au raport calitate pret bun.Eu asta am ales.Probabil ca tweeterul il vrei mai ietin de atat.Nu stiu , mai intreaba.La hi-end parca se aduc pe comanda difuzoare.

Link spre comentariu

subscriu, cu 100 ron nu iei nici un difuzor pt joase de la paudio. cel mai ieftin ar fi un HP10-T in jur de 130 de lei, dar nu stiu cum ar suna in incintele tale. ar trebui simulat. eventual, poti lua ceva second hand, daca daca ai noroc de vreo oferta buna.

Link spre comentariu

slabe sanse sa gasesc asa ceva la mine in oras chiar si la mana a douaproblema este la parametri t s ai difului ca trebuie sa se potriveasca cu volumul incinteisa stiu ce trebuie sa caut....nu? Nu a mai facut nimeni o boxa cu dimensiunile mentionate de mine? (sau ceva apropiat)

Link spre comentariu

Nu, pentru ca pentru a realiza o boxa, intai cumperi difuzoarele si apoi proiectezi incinta, nu invers. Nici nu trebuie sa gasesti difuzoarele acelea in orasul tau, le comanzi de pe internet, de la vreun magazin online.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări