Vizitator mihaimmm Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Salutare!Sunt nou pe forum si am si eu o nedumerire...Vreau sa imi achizitionez un TV CRT... care sa nu coste foarte mult... insa nu stiu care si cum ar fi mai bune...Am gasit in oras urmatoarele "brand uri":TV Westwood RF 2116 TXT Real FlatTv Slim NordMende N2121cb sau 2122cb(nu stiu exact)TV BEKO BK21STV Platinum (cele din Kaufland)TV VeyroTV VortexTV Teletech...Din toate acestea mi-a placut cel mai mult BEKO (insa e cel mai scump dintre toate de mai sus >600ron<), restul fiind mai ieftine cu aprox. 100-200 ron.Pentru inceput as vrea sa stiu pe care din ele ar trebui sa le scot din lista... si care ar avea cel mai bun raport calitate/pret.Cele cu diagonala de 54cm cred ca ar fi ideale pt ce am eu nevoie.Va multumesc Link spre comentariu
Purple Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Ideal ar fi sa fie cat mai multe( adica macar cate unul din cat mai multe modele) unul langa altul pe un raft la un magazin si sa le poti compara personal. Ochiul te va ghida! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Pai la 600 RON iti iei linistit un LCD modest, oricum la capitolul fiabiliate va fi de 20x mai bun decat "brandurile" alea de CRT-vapor. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 singurele 2 branduri din lista dvs sint nordmende si beko...problema este ca slim-urile nordmende care se vind la noi in tara au sasie cu o fiabilitate scazuta...beko este o firma turceasca destul de bunicica...restul sint pocnitori chinezesti cu nume pompoase...daca as fi in locul dvs , eu as acorda o bila alba pentru garantia cea mai mare in timp oferita ...pe plan local , evident...a doua bila alba as acorda-o pentru brand-ul cu recunoastere internationala...a treia bila alba as acorda-o pentru calitatea imaginii...ultima bila alba ar fi pentru pret , evident...personal , off the record , indraznesc sa va recomand beko ...! Link spre comentariu
Vizitator mihaimmm Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Pai la 600 RON iti iei linistit un LCD modest, oricum la capitolul fiabiliate va fi de 20x mai bun decat "brandurile" alea de CRT-vapor.LCD la 600 RON? Poti da niste detalii? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 daca aveti bani de aruncat pe geam , atunci luati-va lcd... ceea ce nu va spune nimeni sint urmatoarele...1-- calitatea imaginii unui lcd este intotdeauna mai slaba decit a unui crt --- recte , culorile sint fade , chipurile nu au viata , chiar si cu contrastul la maxim...!din punctul acesta de vedere , sticla bate la fund lcd-ul , intotdeauna...!2-- lcd panelul este un consumabil ... in momentul in care si-a trait viata si trebuie schimbat , veti observa cu stupoare ca mai bine va luati un aparat nou --- de exemplu , un lcd panel nou de 20 de inch costa minim 200 de euro , iar unul de 32 de inch costa aproximativ 400 de euro...la care se adauga , evident si manopera depanatorului...3-- haideti sa presupunem ca in perioada garantiei sinteti acoperit...dupa aceea , insa...DEZASTRU...! orice reparatie pentru un lcd costa minim 100 de ron...sursele de alimentare interne/ externe se strica frecvent , invertoarele de asemenea , lampile de backlight sint consumabile , lcd-panelul de asemenea...4-- la 600 de ron nu puteti sa va luati decit un lcd de diagonala foarte mica ...in cel mai fericit caz un lcd mai maricel , dar pocnitoare chinezeasca...5-- plasmele , ca si lcd-urile sint produse de fite , cu o fiabilitate scazuta... pretul platit de un client in total , pe intreaga durata de utilizare a unui astfel de produs , respectiv PRET ACHIZITIE + PRET REPARATII / AN este foarte mare in comparatie cu vechile crt-uri...! exista cetateni ale caror televizoare merg inca din 1990 cu reparatii minore...!faceti cum doriti dvs , evident... Link spre comentariu
Stefan Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 din lista de mai sus am Platinum (modelul nu il mai stiu dar daca e musai ma uit pe eticheta) si de 6 ani functioneaza perfect.Westwood nu recomand, de nou a venit la reparat. cum au spus si colegii mai sus alege NordMende, la beko cunosc doar telecomenzile oricum TV-urile cu tub au cam trecut, peste 6 ani nu se stie ce mai apare, probabil ca o sa fie scoase de pe piata asa cum se intampla si cu becurile normale cu incandescenta. Link spre comentariu
Vizitator mihaimmm Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 daca aveti bani de aruncat pe geam , atunci luati-va lcd... ceea ce nu va spune nimeni sint urmatoarele...1-- calitatea imaginii unui lcd este intotdeauna mai slaba decit a unui crt --- recte , culorile sint fade , chipurile nu au viata , chiar si cu contrastul la maxim...!din punctul acesta de vedere , sticla bate la fund lcd-ul , intotdeauna...!2-- lcd panelul este un consumabil ... in momentul in care si-a trait viata si trebuie schimbat , veti observa cu stupoare ca mai bine va luati un aparat nou --- de exemplu , un lcd panel nou de 20 de inch costa minim 200 de euro , iar unul de 32 de inch costa aproximativ 400 de euro...la care se adauga , evident si manopera depanatorului...3-- haideti sa presupunem ca in perioada garantiei sinteti acoperit...dupa aceea , insa...DEZASTRU...! orice reparatie pentru un lcd costa minim 100 de ron...sursele de alimentare interne/ externe se strica frecvent , invertoarele de asemenea , lampile de backlight sint consumabile , lcd-panelul de asemenea...4-- la 600 de ron nu puteti sa va luati decit un lcd de diagonala foarte mica ...in cel mai fericit caz un lcd mai maricel , dar pocnitoare chinezeasca...5-- plasmele , ca si lcd-urile sint produse de fite , cu o fiabilitate scazuta... pretul platit de un client in total , pe intreaga durata de utilizare a unui astfel de produs , respectiv PRET ACHIZITIE + PRET REPARATII / AN este foarte mare in comparatie cu vechile crt-uri...! exista cetateni ale caror televizoare merg inca din 1990 cu reparatii minore...!faceti cum doriti dvs , evident...Pai eu de asta am intrebat de CRT, pt ca sunt constient ca nu pot gasi LCD serios in banii acestia. Poate pe la 800-1000 RON, vreun LCD cu "fabulosul" contrast de 500:1. si cu o diagonala mica :(.Merita TV-ul BEKO precizat mai sus 600 ron, avand in vedere ca celelalte modele joaca in jurul pretului de 400 Ron?Multumesc pt raspunsuri!A.. inca ceva... firma Watson.... mi-am amintit de ea... cea care e comercializata in METRo:D.Ce stiti de ea? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 da , domnu stefan_ro , dvs va incadrati la exceptia care intareste regula...se pare ca sinteti fericitul posesor al unui platinium adevarat , vindut prin romanel acum niste x ani ...adevarat in sensul ca sasiul este de fapt un lg de la mama lui , doar eticheta este de platinium , pentru a se micsora pretul de vinzare ...lg-ul a fost dintotdeauna o marca scumpa , asa ca s-au inregistrat nume comerciale in diverse tari taman pentru micsorarea pretului produsului finit...! se zice ca numele unui brand adevarat costa jumatate din pretul produsului finit...asa ca...voila !in ultimul timp , situatia s-a cam schimbat , iar platinium-urile care se vind acum pe piata noastra nu mai au nici o gara cu lg-ul...s-a trecut pe sasie chinezesti , evident....ca sint mult mai ieftine... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 cind a aparut watson in rsr , veneau din germania si erau destul de bune...intre timp , si-au bagat turcii de la vestel coada si au inceput sa le echipeze televizoarele cu sasiele lor...dupa ultimele mele informatii , sasiul 11ak56 de la vestel l-am vazut montat cel mai recent in televizoare watson...nu sint rele ca televizoare , de ce sa mint...v-am spus ce as face eu...mai sus...luati frumos o coala de hirtie , faceti un tabel ...mergeti la magazin , uitati-va la respectivele televizoare mergind , si dupa aceea , acordati-le note in mod cit mai obiectiv fiecarui aparat urmarit ---sau macar un plus / minus daca va e lene --- in functie de criteriile relativ importante --- alea cu bila alba din primul post al meu ---...dupa aceea , faceti un punctaj la fiecare si alegeti-l pe cel cu punctajul mai mare...evident PS1---dati contrastul la maxim la fiecare televizor , lumina si culoarea la jumatate....asta ca sa vedeti si ce viata are tubul in el...PS2--- dati culoarea la minim ....imaginea trebuie sa fie perfect alb/negru...PS3--- dati culoarea la maxim ...culorile trebuie sa isi pastreze contururile proprii formelor...adicatelea sa nu minjeasca ... Link spre comentariu
hugo Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Hm... poti incerca un monitor LCD de 20", eventual cu difuzoare(de ex: Asus VW202SR la 4,6 mil) si un tuner tv stand-alone(de ex: AVERMEDIA AverTV-BOXW7-SUPER la 2 mil). Iesi un picut mai scump decat CRT-urile respective insa la ora actuala nu cred ca gasesti un CRT care nu aibe probleme de convergenta, geometrie... Personal prefer tot CRT insa... un Trinitron de acu vreo 10 ani. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Exista un importator langa Pasajul Marasesti, pe Str. Bucur(sper sa nu se considere reclama) cu 600 RON va luati un LCD brand(Sony, Philips, Hitachi).Dl. Misuraelectronic, argumentele dvs sunt hilare, mai ales cel cu pretul unui panel, panelul LCD tine 20 ani, doar tuburile se pot schimba o data in acest interval, si nu costa 200 euro.Nu mai intreb cat ar costa un tub CRT de 68cm Trinitron, ca probabil acolo raspunsul e ceva de genul 500 euro. Cat despre calitatea imaginii, eu am fost "dusmanul" LCD-urilor, pana mi-am luat asa ceva, dar nu m-as mai intoarce la ele nici contracost.ma rog, daca sunteti depanator TV, va inteleg, si va cer scuze(nu stiu pt. ce ).Iar varianta cu monitorul LCD(de ex. un LCD Philips 190s costa 300 lei, iar un TV tuner 130 lei, total=430 lei)e ideala, in cazul in care aveti vreun receiver Digi, Boom, etc, cu iesire D15 SUB nu mai trebuie nici un TV tuner, si atunci tot"circul"=300 lei.TV de 19 inch. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 @domnul spitfire...argumente hilare , ziceti...? daca nu cunoasteti piata preturilor la lcd paneluri , respectiv frecventa defectiunilor majore ale lcd-urilor , de ce vorbiti ...?dati dvs telefon la ce service doriti dvs , sau la orice mare importator de oriunde din rsr si intrebati cit costa un lcd panel NOU ---atentie , nou , nu sh --- si abia dupa aia sa emiteti judecati de valoare...in alta ordine de idei...lcd-urile de 19 inch sint relativ ieftine cam peste tot , nu contest asta...taman pentru ca nu prea au cautare , poate nu stiti...! marea majoritate a clientilor se arunca la cele de 32 de inch...!problema este ca omul nostru ar cam vrea un lcd / televizor de 21 de inch...nu de 19 inch...stiti ce mare e saltul de pret pentru acesti 2 inch...?ia sa va vad , ce lcd ii mai recomandati acum...? cit despre mersul la b...l service , bineinteles ca e recomandat ca sa mearga clientul acolo sa vada cu ochii lui marfa si sa-si aleaga ce-i pofteste inima...nimeni nu il opreste...eu , unul tot adeptul crt-ului ramin...! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Tocmai asta spuneam, ca nu are ce schimba, panelul "nu se duce"-numai tuburile si asta dupa 30.000 ore de functionare, deci poa` sa coste 3 milioane $ panelul, e normal sa coste scump, fiindca nu-l cumpara masele, eu am la vanzare pe acest forum un LCD panel care costa afara sute de $ si-l dau cu...40 lei, tocmai fiindca nu-i de colo sa gasesti pe cineva care are nevoie de el...de cunoscut piata LCD-urilor o cunosc de 1000x mai bine decat dvs, pardon de exprimare, pariu ca nu stiti cu ce e mai bun(ina afara de pret si consum) un TFT LCD Philips 170B fata de Eizo L568, deci "joc de glezne"... Ramaneti adeptul CRT-ului, dar fara CRT-uri noi, doar SH.Obsolete technology. Link spre comentariu
Vizitator Dan_38 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Salutare! Sunt nou pe forum si am si eu o nedumerire... Vreau sa imi achizitionez un TV CRT... care sa nu coste foarte mult... insa nu stiu care si cum ar fi mai bune... Am gasit in oras urmatoarele "brand uri": TV Westwood RF 2116 TXT Real Flat Tv Slim NordMende N2121cb sau 2122cb(nu stiu exact) TV BEKO BK21S TV Platinum (cele din Kaufland) TV Veyro TV Vortex TV Teletech... Din toate acestea mi-a placut cel mai mult BEKO (insa e cel mai scump dintre toate de mai sus >600ron<), restul fiind mai ieftine cu aprox. 100-200 ron. Pentru inceput as vrea sa stiu pe care din ele ar trebui sa le scot din lista... si care ar avea cel mai bun raport calitate/pret. Cele cu diagonala de 54cm cred ca ar fi ideale pt ce am eu nevoie. Va multumesc Dar despre televizorul E-BODA Super Slim, ce parere aveti? Il puteti vedea aici: http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizo ... m_21%60%60 Am fost la domo dar mi-au spus ca nu-l au decat la comanda. Ce parere aveti despre aceasta marca? se merita 600ron pe acest TV? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum