Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

actionare AC

Vizitator EMANUIL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• psanyi

2

Top autori în acest subiect

Vizitator mister_rf

...deoarece aceste circuite nu se folosesc in echipamente ''home made'', vor fi putine acele persoane care sa le utilizeze... 8) Si care sunt problemele tale?

Designed to support IR's iMOTION(Integrated Design Platform), International Rectifier has introduced the IRAMX16UP60A, the newest member of the PlugNDrive family of integrated power modules that simplify variable-speed electronic motor control circuits.

The MC3PHAC is a high-performance monolithic intelligent motor controller designed specifically to meet the requirements for low-cost, variable-speed, 3-phase ac motor control systems. The device is adaptable and configurable, based on its environment. It contains all of the active functions required to implement the control portion of an open loop, 3-phase ac motor drive.

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

Exista pe net o multime de date referitoare la aceste circuite...Nu, nu am lucrat si nu intentionez sa lucrez cu aceste circuite. :) Dar asta nu inseamna ca nu putem discuta despre circuitele respective. Tu cum/la ce intentionezi sa le folosesti?

Link spre comentariu
Vizitator geopalade

Nici eu nu am lucrat cu ele dar sunt bune ca permit sa alimentezi un motor trifazat 400V de la retea monofazata de 230V (prin conectarea motorului in conexiune triunghi) fara sa pierzi ceva din calitatile motorului. Nu imi dau seama cit de destepte sunt la capitolul protectie la supracurent, pt ca din cite stiu la convertizoarele industriale se foloseste un parametru "stator rezistence" sau autocalibrare, iar in cazul in care nu e setata bine intra in fault (overcurrent).

Link spre comentariu

Doresc sa fac schimb de idei cu persoane care au lucrat cu cicuitele IRAMX16UP60A ( INTERNATIONAL RECTIFIER) si MC3PHAC (MOTOROLA)

La noi in RO unde se pot gasi ??? Pare sa fie interesant dar este si simplu in acelasi timp.
Link spre comentariu

Nici eu nu am lucrat cu ele dar sunt bune ca permit sa alimentezi un motor trifazat 400V de la retea monofazata de 230V (prin conectarea motorului in conexiune triunghi) fara sa pierzi ceva din calitatile motorului. Nu imi dau seama cit de destepte sunt la capitolul protectie la supracurent, pt ca din cite stiu la convertizoarele industriale se foloseste un parametru "stator rezistence" sau autocalibrare, iar in cazul in care nu e setata bine intra in fault (overcurrent).

Am setat multe convertizoare industriale si acest parametru l-am lasat pe factory setting si nu mi-a dat nici un fel de eroare.Vorbesc de invertoare tip Mitsubishi, Omron, Hitachi, Rover. Pe site-ul http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... e=en012011 am vazut o aplicatie interesanta pentru comanda unui motor trifazic de la retzea monofazica
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări