Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft comanda port paralel

yo9gcc

Postări Recomandate

Din start spun ca nu le am cu programarea asa ca apelez si eu la prietenii de pe elforum.Am si eu nevoie de un soft care sa comand cel putin 5 relee conectate pe portul paralel, el nu trebuie sa aiba decat butoanele corespondente fiecarui releu in parte eventual un indicator ca butonul respectiv este apasat deci trimite tensiune la releu, asta daca nu cer prea mult...Multumesc anticipat Marian

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

3

• Badman

1

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

intrucat nu ai precizat ce sistem de operare folosesti (nu vreau sa fac presupuneri) iti sugerez sa te uiti putin aici ->

http://www.geocities.com/Juanga69/parport/ si sa rogi pe (sau sa astepti ca) cineva cu cunostinte/timp/bunavointa sa-ti faca interfata si sa-ti compileze programul. daca nu se rezolva pana luni (si nu apare nimic nou in agenda mea) o sa incerc eu sa crosetez programelul.

Link spre comentariu

Sistemul de operare pe care il folosesc este Windous XP. M-am uitat pe siteul respectiv dar cum am mai spus, nu le am cu programarea si nici mare lucru nu am inteles. Cu interfata nu cred ca este chiar asa de greu, presupun ca la apasarea unui buton apare o tesiune pe un anumit pin si de acolo cu un tranzistor si un releu cred ca se rezolva problema.Daca ai timp chiar te rog sa-mi faci si mie un programel, nu este chiar asa urgent pot sa mai astept.Cu stima Marian

Link spre comentariu
  • Administratori

sunt o gramada de subiecte pe aceasta tema, invatati sa folositi un forum sau o sa ne umplem de cocalari si pitipoance...

Link spre comentariu

Multumesc pentru cei care mi-au dat o mana de ajutor.Rog un moderator sa-l inchida si de ce nu, chiar sterge, nu vreau sa se umple forumul cu ,,cocalari si pitipoance...,, :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări