spinach Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Nu stiu daca am poastat bine intrebarea la locul ei .Caut un circuit similar cu ELM446 care sa existe pe piata , adica un generator de 50Hz care sa fie pilotat de un cristal pentru exactitate . Nu conteaza forma sau numarul de picioare chip. Sau daca ar exista alta solutie de realizare a unui astfel de generator , cu componente mai multe. Link spre comentariu
iulisan Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Gama asta de integrate -ELM- sunt de fapt pic-uri preprogramate care sunt vandute pt. diverse aplecatii.Una dintre aplecatii este o interfata de diagnoza pt masini , ELM323 adica PIC16C505 programat vezi aici Link spre comentariu
vio2007 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 oscilator cu cuart TTL , HC - HCT sau CMOS si divizor ca sa obtii 50Hz dreptunghiular. http://www.rlocman.ru/shem/shem-cache.html?di=11184 Link spre comentariu
spinach Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Adica sa inteleg ca am doar 2 variante : 1. Utilizez un mcu pe care trebuie sa il programez adecvatPIC nu ma incinta ; ceva pe atmel , dar care sa fie uzuale si sa se gasesca si la mine in oras. 2.Cu ceva circuite discrete adica sa avem un osciliator si divizoare pina ajungem la 50Hz .Inseamna sa se foloseasca circuite mumerice tip MMC ; aste de unde sa le iau? MMC60 de exemplu este mica sansa sa il gasesc . Link spre comentariu
vio2007 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 CD4060 si CD4013 se pare ca gasesti aici si aici la acest magazin la care valoarea minima a unei comenzi este 20 lei tva inclus si nu include costurile de transport ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum