marian_valcea Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 vreau sa folosesc lm4780 ca doua lm3886 si am gasit pe google un pcb ma poate ajuta cineva cu numerotarea picioarelor ic pe pcb cu numerele care vin pe lm4780 si valorile la rezistente si condensator. Link spre comentariu
AlpHso Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 I-ti dau un sfat: incearca sa construiesti de la 0 (numai cu schema, fara cablaj mura in gura) o punte redresoare, un stabilizator de tensiune, un bistabil din ala simplu cu 2 leduri, dupa aia apuca-te de amplificatoare, integrate... Link spre comentariu
lalihifi Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Pai daca vrei sa folosesti lm4780 vezi ca ai datasheet-ul pe net la amandoua .(si la lm3886)Valorile componentelor sunt aceleasi la amandoua.Oricum pcb-ul de l-ai gasit tu e pentru LM3886 ca lm4780 are o groaza de pini Link spre comentariu
marian_valcea Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 multumesc mult pentru ajutor Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Cred ca solutia la problemele tale este sa-ti cumperi de la conex un kit amplif stereo 2x50w .. costa 12 lei... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Cred ca solutia la problemele tale este sa-ti cumperi de la conex un kit amplif stereo 2x50w .. costa 12 lei... daca taceai filosof ramaneai!!! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 La sectiunea Bazar>>Servicii exista userul wolf care lucreaza foarte ingrijit.viewtopic.php?f=61&t=9967Incearca sa iei legatura cu el. Poate ma bag si eu la doua cablaje daca cere un pret prea mare pe unul.Vezi ca si userul lalihifi este artist in realizarea cablajelor. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Am gasit pe acasa un ic de 5,7W stereo si as vrea sa imi dati un link sau ceva cu un pcb.Numele ic este AN7178 luat dintr-un tv color. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum