djlove Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Odata ce ai schema, nu mai ai nevoie de nimic. Montezi pe cablaj intai cateva piese care sti unde vin... de pe alimentare, sau intrare... si apoi urmaresti schema si traseele. In felul acesta montezi componentele, nu mai astepta sa ti se dea totul pe tava.Magazine de piese sunt destule in Romania, exista posta, asa ca le poti comanda de unde vrei, chiar si din afara tari. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 As vrea sa le cumpar eu personal din Dragasani sau Valcea. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Dupa mine cam astea sunt componentele dar nu stiu de cati watti au fiecare si daca sunt bine cum le-am scris eu. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 o intrebare : boxe pt amplificator ai? Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 O sa fac rost acum nu am decat doua de 25w si 4ohmi dar nu mi-ati spus daca este bine ce am scris eu la valorile componentelor. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Am nevaoie de cablajul LM4780 dar stereo si as vrea sa aiba un potentiometru pentru volum.Astept sa vedem ce gasiti ca eu nu am gasit cine stie ce pe google.Pana o sa gasiti o a mai fac la cea cu 2n3055 Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 De ce nu imi raspunde nimeni???? Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Am gasit asta pe net si as vrea sa imi spuna valorile pieselor si mie cineva daca stie si daca se poate pune un potentiometru pt. volum.Dar vreau schema decat pentru un integrat. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Imi poate face si mie cineva un cablaj in eagle de pe schema din poza??????? Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Este corecta schema ca mi se par cam putine fire care vin la integrat? Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 De ce asteptati totul mura in gura?Puneti capul la contributie, ca nu e mare lucru sa faci un cablaj pt 10 piese. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Ce inseamna 2.2 la cele 3 rezistente 2.2 ohmi sau 2ohmi si 2W. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Multumesc Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 uite aici.....si le-am gasit cu google http://www.unisonus.com/pdf/lm4780_sch.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum