marian_valcea Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 O schiema stereo nu aveti ca eu as vrea stereo. Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Daca faci 2 alstfel de module va fi stereo! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Asta stiamsi eu dar vroiam sa se tina cablajul de asta am intrebatca mam gandit ca stiti vreuna Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Pai il faci unu langa altu pe cablaj! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Bine atunci o sa ma apuc de treaba o sa va anunt daca ma incurc. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Am gasit un amplificator mai simplu de 100w cu 2N3055 si as vrea sa stiu daca schema este buna 100% Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Schema este redesenata de domnul niq_ro, si cablajul si plantarea pieselor sunt facute tot de dansul, deci poti fi sigur ca merge 100%. Dupa realizare la punerea in functiune sa pui pe + de la alimentare o rezistenta de 10-30 ohm pe 2-3 W sa nu ai artificii in caz de vreo greseala, si reglezi din SR2 tensiunea Ube(baza-emitor) la tranzistori finali in jur de 500-550 mV.Bafta!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 mai are el mult pana la reglare Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Ce ziceti este bun cablajul pe care lam desenat?? Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 .... mai e mult si pana la desenare , nu ai trasee de cupru ? Cablajul e din placuta de lemn de tei, si are si patina timpului ......Sefu fara suparare , exista rubrica incepatorilor unde se dau indrumari .... .E cel mai ciudat desen de cablaj , nu am inteles nimic din el .[attachment=0]IMG.jpg[/attachment] Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Eu cred ca e un cablaj vechi, de la altceva, ia polizat partea cu traseele si acum a desenat cu makerul pe el. Arata ingrozitor, dar nu dezamagiti omul care a muncit ceva sa il faca sa arate asa , probabil vrea sa faca traseele din sarma de cupru pe spate.P.S. Asta chiar ca e topic de incepatori, nu stiu ce cauta aici. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Am facut si eu ce am putut ca la tara nu se gasesc magazine de piese si sa ma duc pana la Valcea e departe 45Km de obicei ma duc la Dragasani ca sunt doar 18Km.Daca stie cineva magazine cu piese in Dragasani sa imi spuna si mie. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Imi poate spune cineva valorile rezistentelor si condensatorilor Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Uite aici: http://www.niqro.3x.ro/100wt/aaf_clasic_100W.htm Atentie!! Urmareste prima schema ca sa-ti dai seama de valorile pieselor, nu te lua dupa notatiile(R1, R2....) ca nu corespund cu cea redesenata pe care o ai tu. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Asta am vazut si eu ca nu corespund ma gandeam ca se gasesc pe undeva valorile pieselor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum