Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator simplu

marian_valcea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_valcea

47

• adicontakt

9

• indy666

9

• mely17

6

Top autori în acest subiect

Schema este redesenata de domnul niq_ro, si cablajul si plantarea pieselor sunt facute tot de dansul, deci poti fi sigur ca merge 100%. Dupa realizare la punerea in functiune sa pui pe + de la alimentare o rezistenta de 10-30 ohm pe 2-3 W sa nu ai artificii in caz de vreo greseala, si reglezi din SR2 tensiunea Ube(baza-emitor) la tranzistori finali in jur de 500-550 mV.Bafta!!

Link spre comentariu

.... :speriat mai e mult si pana la desenare , nu ai trasee de cupru ? Cablajul e din placuta de lemn de tei, si are si patina timpului ......Sefu fara suparare , exista rubrica incepatorilor unde se dau indrumari .... :da .E cel mai ciudat desen de cablaj , nu am inteles nimic din el .[attachment=0]IMG.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Eu cred ca e un cablaj vechi, de la altceva, ia polizat partea cu traseele si acum a desenat cu makerul pe el. Arata ingrozitor, dar nu dezamagiti omul care a muncit ceva sa il faca sa arate asa :nebunrau: , probabil vrea sa faca traseele din sarma de cupru pe spate.P.S. Asta chiar ca e topic de incepatori, nu stiu ce cauta aici.

Link spre comentariu

Am facut si eu ce am putut ca la tara nu se gasesc magazine de piese si sa ma duc pana la Valcea e departe 45Km de obicei ma duc la Dragasani ca sunt doar 18Km.Daca stie cineva magazine cu piese in Dragasani sa imi spuna si mie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări