marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Nu stiu ce are ca nu merge ca tda-ul e bun 100% ca eu lam luat dintr-un radio castofon care mergea dar a picat pe jos de cateva ori si era cam dezmembrat.Ce credeti ca are? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Ai pus invers o gr?mad? de fire. În poza aia cu cablajul ai a?a:We1, We2 - intr?rile de semnal. Tu ai pus difuzoarele pe ele.Wy1, Wy2 - ie?irile pentru difuzoare. Tu ai injectat semnal în ele.Masa din mijloc-dreapta ?i V+ vin inversate între ele. Nu e bine deloc.Cea mai mare problem? este c? alimentarea e desenat? gre?it în imagine ?i sînt ?anse mari s? se fi ars integratul. Încearc? s? modifici cum ?i-am spus ?i mai încearc? o dat?. Dac? nu merge... alt integrat. Din ce localitate e?ti? Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Cea mai mare greseala ca te-ai dupa schema aia. Era mult mai simplu si eficient sa faci direct din datasheetul integratului unde sunt specificati clar pini, iesirile, intrarile si alimentarea. La schema postata de tine este o greseala imensa, alimentarea inversata, nush de ce te-ai mai apucat de ea. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 schema a fost postata de mine de pe un alt forum. eu nu am stat sa o verific asa ca daca sunt greseli in ea nu mi le asum. plus ca am dat si linkul de pe forumul respectiv in care lumea discuta despre acest amplificator Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Am reusit sa fac amplificatorul si este un succes total dar daca dau volumul la maxim se cam incalzeste integratul si nu stiu de ca nu are consum mare 3W,4ohmi asa scrie pe ele dar nu cred ca are atat. Link spre comentariu
indy666 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Nu am stat sa ma uit la toata schema dar mi-a sarit in ochi alimentarea, Daca domnul marian_valcea a alimentat acel integrat asa cum e pe cablajul desenat de dumneavoastra e clar ca l-a ars. Vina este in mare parte a lui marian_valcea deoarece nu s-a documentat mai mult.Bafta!! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Imi poate spune cineva de ce se incalzeste integratul? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Da-mi adresa ta.Nu promit dar poate iti trimit eu asta: LM4780 - Overture Audio Power Amplifier Series Stereo 60W, Mono 120W Audio Power Amplifier with MuteSunt foarte ocupat dar saptamana asta poate o rezolv. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Am auzit ca 2N3055 se pot inlocui cu KD607.Daca este asa pot sa-mi fac un amplificator mai puternic ca cel cu tda.Daca aveti cablaje ca amplificatoare punetile ca sa am din ce alege ca am 5 KD din care sa-mi fac amplificator. Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Pai tiam recomandat deja o schema! Vezi ca gasesti si cablaj pe aici: viewtopic.php?f=5&t=35622LE: Teai apucat de prea multe si pe nici una nu o finalizezi! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Am facut deja una cu tda2822m si acuma as vrea sa fac una mai puternica dar din ce am vazut din acel link nu stiu care schiema e buna si nu stiu unde vin tranzistori mei KD607 daca ai vrea sa imi desenezi pe schema cea buna din cele doua ti-as fi recunoscator. Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Am modificat si am scri unde vin tranzistori tai! Am pus o schema in care se si intelege ceva! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 E mono sau stereo ca mie trebuie ca sa imi fie desenate intrarile si iesirile bine ca sa nu ard nimic cum am facut cu integratul si la ce tensiune se alimenteaza. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 cablajul e pentru un singur canal..deci mono.nu vezi ca scrie clar pe cablaj unde vine intrarea,iesirea,gnd.......chiar e asa greu sa citesti....???? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Nu e greu s? cite?ti, dar e greu s? în?elegi cînd e?ti încep?tor ?i n-ai mai avut de-a face cu terminologia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum