Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC16F628 si EEPROM 24LC512

Vizitator seba0902

Postări Recomandate

Vizitator seba0902

Buna,am un proiect de realizat,este vorba de un cititor de banda magnetica,trebuie doar sa modific programul ca sa scrie datele intr-un EEPROM extern.Nu prea stiu programare si daca cineva ar putea sa-mi modifice codul sursa mi-ar fii de mare ajutor.Daca cineva e dispus sa ma ajute anuntati-ma in PM sau aici si va voi trimite codul sursa.Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• nooob64

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cititor de banda magnetica ... no offense dar nu cumva vrei sa clonezi carduri ? ,a mai fost un tip care a venit cu idei de "data logger" si nu prea ia iesit .Daca nu ai intentii rele pune si tu codul sa vada omu cu ce are de a face.

Link spre comentariu
Vizitator seba0902

Cititor de banda magnetica ... no offense dar nu cumva vrei sa clonezi carduri ? ,a mai fost un tip care a venit cu idei de "data logger" si nu prea ia iesit .Daca nu ai intentii rele pune si tu codul sa vada omu cu ce are de a face.

Ai ghicit,exact asta vreau sa fac!Nu am ce discuta cu cineva care se baga in seama si acuza pe cineva fara dovezi si doar posteaza pt ca nu are ce face.Halal forum,in loc sa se discute despre proiecte se acuza lumea fara dovezi.Si nu am sa pun codul ca sa nu ajunga pe maini rele.
Link spre comentariu
Vizitator seba0902

si uite asa o sa se inchida topicul si tu cred ca o sa zici pa-pa la forumul asta ca oricum e "halalal forum"

pot sa zic pa pa,dar ar trebui sa intre asta in atentia moderatorilor,nu se acuza lumea pe nedrept doar asa,de dragul de a posta
Link spre comentariu
Vizitator seba0902

cum s-a mai spus si mai sus , au mai incercat si altii asa ceva. rezultatul a fost acelasi : topicul inchis.chestiile astea chiar nu se fac pe forumuri

Am inteles,nu stiam,multa bafta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări