Vizitator seba0902 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Buna,am un proiect de realizat,este vorba de un cititor de banda magnetica,trebuie doar sa modific programul ca sa scrie datele intr-un EEPROM extern.Nu prea stiu programare si daca cineva ar putea sa-mi modifice codul sursa mi-ar fii de mare ajutor.Daca cineva e dispus sa ma ajute anuntati-ma in PM sau aici si va voi trimite codul sursa.Va multumesc anticipat Link spre comentariu
nooob64 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Cititor de banda magnetica ... no offense dar nu cumva vrei sa clonezi carduri ? ,a mai fost un tip care a venit cu idei de "data logger" si nu prea ia iesit .Daca nu ai intentii rele pune si tu codul sa vada omu cu ce are de a face. Link spre comentariu
Vizitator seba0902 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Cititor de banda magnetica ... no offense dar nu cumva vrei sa clonezi carduri ? ,a mai fost un tip care a venit cu idei de "data logger" si nu prea ia iesit .Daca nu ai intentii rele pune si tu codul sa vada omu cu ce are de a face. Ai ghicit,exact asta vreau sa fac!Nu am ce discuta cu cineva care se baga in seama si acuza pe cineva fara dovezi si doar posteaza pt ca nu are ce face.Halal forum,in loc sa se discute despre proiecte se acuza lumea fara dovezi.Si nu am sa pun codul ca sa nu ajunga pe maini rele. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 si uite asa o sa se inchida topicul si tu cred ca o sa zici pa-pa la forumul asta ca oricum e "halalal forum" Link spre comentariu
Vizitator seba0902 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 si uite asa o sa se inchida topicul si tu cred ca o sa zici pa-pa la forumul asta ca oricum e "halalal forum"pot sa zic pa pa,dar ar trebui sa intre asta in atentia moderatorilor,nu se acuza lumea pe nedrept doar asa,de dragul de a posta Link spre comentariu
adicontakt Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 cum s-a mai spus si mai sus , au mai incercat si altii asa ceva. rezultatul a fost acelasi : topicul inchis.chestiile astea chiar nu se fac pe forumuri Link spre comentariu
Vizitator seba0902 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 cum s-a mai spus si mai sus , au mai incercat si altii asa ceva. rezultatul a fost acelasi : topicul inchis.chestiile astea chiar nu se fac pe forumuriAm inteles,nu stiam,multa bafta Link spre comentariu
nooob64 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 seba0902 , daca nu te ambalai asa dintr-o data si spuneai frumos si mai in "detaliu" ce anume ai de gind sa faci poate aveai o "sansa" . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum